www.car.cz
 

TECHAGRO startuje v neděli. Koncern AGROTEC připraven.
     29.3.2006 13:42 - Pavel Jelínek


Po dvou letech se od nadcházející neděle 2.dubna do 6.dubna 2006 zemědělská veřejnost opět setká na mezinárodním zemědělském veletrhu Techagro v Brně. Na akci se pečlivě připravuje i tradiční účastník, společnost AGROTEC Hustopeče. Expozice jihomoravské firmy bude patřit k největším.

 

Společnost AGROTEC a.s. působí na českém trhu od roku 1990 a za tu dobu se jí podařilo zaujmout místo jednoho z nejvýznamnějších prodejců pozemní techniky v České republice.

Nabízené produkty tvoří kompletní soubor nákladních a osobních automobilů, zemědělské a stavební techniky. Zaměstnanci koncernu AGROTEC přidávají k tomuto souboru navíc nadhodnotu, vyjádřenou péčí o zákazníka a o poprodejní servis.

 

Základem úspěchu koncernu AGROTEC je jedinečná nabídka, postavená na individuálních potřebách zákazníků a možnosti výběru z opravdu širokého sortimentu nabízených produktů.

 

Je to především silné zázemí koncernu spolu se vztahy vzájemné spolupráce s výrobci, dceřinnými společnostmi, obchodní sítí prodejců a dalšími partnery, které umožňuje společnosti AGROTEC takovou nabídku vytvořit. Základní filosofií společnosti je budování vzájemného partnerství, spočívající v kompletní obsluze zákazníka tak, aby se sám mohl plně soustředit na své podnikání. Zákazníkům pomáháme s výběrem, financováním, nákupem a spolehlivým provozem techniky po celou dobu jejího užívání. Svým zákazníkům dáváme pevný bod, o který se mohou s jistotou opřít – v duchu motta „Společně silnější“.

 

Patnáct let úspěšného působení v silně konkurenčním prostředí a certifikace systému řízení kvality ISO 9001 dokazuje jedinečné kompetence koncernu AGROTEC a kvalitu dodávaných produktů a služeb.

 

Divize Zemědělské techniky společnosti AGROTEC a.s. patří, společně se svojí obchodní sítí samostatných prodejců, k nejúspěšnějším na českém trhu. Jenom pro zajímavost - je historicky na třetím místě v prodeji traktorů a na druhém v prodeji sklízecích mlátiček, kdy se stroje NEW HOLLAND dokázali prosadit svou kvalitou. Skoro 50% strojů pro sklizeň pícnin nese značku KUHN. Oba tyto světové výrobce naše divize v České republice zastupuje.

 

Veletrhu TECHAGRO se pravidelně zúčastňujeme jako jedni z největších vystavovatelů. Divize Zemědělské techniky vystavuje tradičně na stejném místě v pavilonu B a na volné ploše před tímto pavilonem. Hlavní část naší letošní expozice zaujímá celkem 1.656 m2 v pravé části pavilonu B. Na volné ploše před pavilonem budeme vystavovat na dalších 263 m2.

 

Z vystavovaných novinek chceme upozornit hlavně na traktor nejvyšší výkonové řady New Holland T 8030, nejvýkonnější sklízecí mlátičku na světě New Holland CR 980 a talířový podmítač KUHN OPTIMER 4000. Sklízecí mlátičku NH CR 980 a KUHN OPTIMER také přihlašujeme do soutěže o GRAND PRIX TECHAGRO Brno 2006.

K novinkám firmy NEW HOLLAND dále patří kompaktní traktor TC21D, traktor TD90D a TVT195. Dále bude vystavena ucelená řada traktorů : TCE50, TL100A, TN95FA, TN75DA, TS115A Delta (novinka), TS135A Plus (novinka) a TM190.

Ze sklizňových strojů NEW HOLLAND nebudou chybět sběrací lisy BR560A a BR750A, jejichž představení doplňuje teleskopický manipulátor LM 435

Ze strojů výrobce KUHN upozorňujeme na žací mačkače FC 313 a FC 313 F, FC 353 RGC, doplněném řádkovacím dopravníkem RA, žací stroj GMD 77 SELECT HD a GMD 902 LC. Ze strojů pro ošetření pícnin budou vystaveny obraceč GF 8501 T a shrnovač GA 7822. Dále můžete vidět pluh MASTER 1004 T, rozmetadlo průmyslových hnojiv MDS 735, secí kombinaci tvořenou rotačními branami HR4500 a secím strojem s pneumatickým výsevním ústrojím VENTA AL 452 a stroj pro přesné setí MAXIMA 6ř. Nechybí ani mulčovač VKM 280 a AGRI-LONGER.

Komplexním pojetím výstavní expozice s prezentací nejmodernější techniky, servisního zázemí, logistiky dodávek ND a zastoupením celé prodejní a servisní sítě v ČR chceme deklarovat, že zvolit AGROTEC je ta správná volba pro zákazníka.

 

TECHAGRO 2006, ANIMAL VETEX a SILVA REGINA

 

Agrární veletrhy – tedy 9. mezinárodní veletrh zemědělské techniky TECHAGRO, 8. mezinárodní veterinární veletrh ANIMAL VETEX a 9. mezinárodní lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA se uskuteční na brněnském výstavišti od 2. do 6. dubna 2006.  Zúčastní se jich na 640 firem z 19 států a obsadí čistou výstavní plochu přes 47 000 metrů čtverečních, na dalších šesti tisících metrech čtverečních se uskuteční předvádění techniky v rámci odborného doprovodného programu. Mezinárodní veletrh TECHAGRO je největší výstavou zemědělské techniky v ČR. Jako takové je nezastupitelným nositelem pokroku v našem zemědělství.

 

Dodejme, že krátce po skončení zmíněných veletrhů se v sobotu 15. dubna uskuteční významná akce, která ponese jméno hustopečského koncernu – 2. AGROTEC WÜRTH rally 2006, druhý podnik šampionátu MČR v jednodenních sprintrally.

 

Oficiální stránky: http://www.AGROTEC.cz/

 

 

 

 Tisková informace AGROTEC

V Brně 29. března 2006

 

Pavel Jelínek

Media servis

 

Tomáš Nováček

Marketing manager


 
 
Fotogalerie:   Karel Loprais na trati prologu Dakaru 05

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose