www.car.cz
 

Cais Motorsport na Šumavě poprvé po těžké havárii
     tisková zpráva


Naším prvním letošním startem byla klatovská Rallye Šumava. Na její start jsme se postavili s úplně novým Mitsubishi Lancer EVO VII. Byl to náš první start po loňské, těžké havárii na Rally Třebíč, ale nervozita z nás opadla hned po úvodní sekci. Více než povzbudivé pro nás bylo 8. místo v produkčních vozech.

Druhý den ráno se na tratích v okolí Vimperku objevil sníh. Již dopředu jsme však o něm byli informováni našim ledovým špionem Rosťou Svobodou. Byla to velká pomoc. Škoda jen, že pořadatelé, z našeho pohledu trochu necitlivě, zakázali použití pneumatik s hroty. Podmínky pro to určitě v úvodu druhé etapy byly. V průběhu dne jsme si udržovali 7. pozici mezi produkčními vozy. V závěrečných rychlostních zkouškách se k nám nebezpečně přiblížil Petr Poulík, ale podařilo se nám jeho útok odrazit. Velkým povzbuzením pro nás byla skutečnost, že jsme na některých rychlostních zkouškách zajeli časy vyrovnané se špičkou kategorie produkčních vozů.
Sedmé místo mezi produkčními vozy a 11. v absolutním pořadí bylo víc, než jsme před startem očekávali.

Závěrem chci poděkovat mechanikům, obchodním partnerům i fanouškům, kteří nám velmi pomohli při těžkém návratu a dali nám důvěru k pokračování naší práce. Byla to pro nás velká podpora. Věříme, že tuto důvěru nezklameme ani v budoucnu.

Cais Motorsport
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose