www.car.cz
 

Uniroyal chce hrát vedoucí roli . Vědí jak na aquaplaning
     tisková zpráva


Strategie značky Uniroyal ve znamení deštníku:

Uniroyal chce hrát vedoucí roli

Hannover/ Dijon, březen 2004. Uniroyal – střední segment pro náhradní potřebu s jasnou výhodou – bezpečnost za mokra.

Největšími trhy značky Uniroyal jsou pro letní pneumatiky Francie, Belgie a Německo a pro zimní pneumatiky Německo, Švýcarsko a Francie. V budoucnu vidí Uniroyal dobré šance pro svoji značku ve skandinávských zemích a v zemích budoucích členů Evropské unie ze severovýchodní i jihovýchodní Evropy.

Plán značky Uniroyal je velmi ctižádostivý - zvýšit svůj podíl na evropském trhu do roku 2007 ze současných asi 3,5 na 5 procent. Přitom by chtěl oslovit především vrstvu zákazníků ve věku do 35 let.

Důležitým prvkem strategie značky Uniroyal je zapojení bývalého mistra světa Formule 1 Alaina Prosta a jeho využití jako velvyslance naší značky. Přeborník ve svém oboru ví totiž nejlépe, jak důležité jsou na vozidle pneumatiky a může je tedy věrohodně zastupovat “, vysvětluje již odstartovanou aktivitu Pierre Guirard, manažer značky Uniroyal. „Dalším účinným marketingovým nástrojem je Uniroyal FunCup, série amatérských automobilových závodů s robustními vozidly typu VW-brouk“, pokračuje Guirard , „V Itálii, Belgii, Francii a Anglii je tento automobilový závod již známý, v tomto roce se uskuteční první závody také v Německu.“ Za účelem posílení identity značky se v Itálii, Belgii, Francii a Anglii plánuje otevření butiků Uniroyal, které budou nabízet zboží podporující prodej výrobků značky Uniroyal.

Známá obchodní značka – deštník - pomáhá zřetelně zařadit Uniroyal v hierarchii výrobců jako výrobce pneumatik do deště a vzbuzuje sympatie u zákazníků. Uniroyal se již více než 30 let specializuje na výrobu pneumatik obzvláště odolných proti aquaplaningu. Pneumatiky do deště Uniroyal jsou od r. 1979 evropskou značkou společnosti Continental AG, Hannover.

Continental je předním výrobcem pneumatik, brzdných systémů, součástí podvozků a technických elastomerů. Podnik dosáhl v roce 2002 obratu ve výši 11,4 miliard eur a zaměstnává na celém světě více než 69.000 pracovníků.


Lars Döhmann 
Presse Uniroyal
30165 Hannover
Internet: www.uniroyal.de



 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose