www.car.cz
 

Klimatizace a navigace pro Transporter se zvýhodněním až 60 000 Kč
     6.4.2006 16:02 - tisková zpráva


V pohodě a správným směrem!

 

 

Praha 6. dubna 2006 - Bloudit neznámými silnicemi a ještě při tom trpět ve sluncem přehřátém interiéru vozu – to je noční můra každého řidiče. Volkswagen Transporter, fenomén tuzemského trhu lehkých užitkových automobilů, se proto včas připravil na horké léto a dlouhé cesty:

 

Za mimořádně výhodnou akční cenu 15 tisíc korun (bez DPH) získají zákazníci výkonnou klimatizaci (v případě modelů Caravelle jde dokonce o třízónovou automatickou klimatizaci Climatronic) a navíc i kvalitní autorádio s CD přehrávačem a navigací Blaupunkt Travelpilot E1, samozřejmě i s digitalizovanou mapou na CD disku, která zahrnuje silniční síť České republiky a hlavní trasy západní Evropy.

 

Cenové zvýhodnění této nabídky, která platí pro modely Transporter a Caravelle až do 31. 7. 2006, činí až 60 000 Kč!

 

Počet navigačních systémů je omezený, navigace čeká jen na prvních 350 zákazníků. Zkrátka ale nepřijdou ani další zákazníci – ti získají za příplatek pouhých 10 000 Kč (bez DPH) klimatizaci dle vlastního výběru, což představuje cenový bonus až 46 000 Kč (bez DPH).

 

 

 

PR

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na dávné doby od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose