www.car.cz
 

Pačejovská RALLY AGROPA 2004 se hlásí.
     tisková zpráva


XXV. RALLY AGROPA 2004
Olšany, 23. - 24. července 2004

RALLY AGROPA 2004 se hlásí.

XXVI. ročník RALLY AGROPA se uskuteční v tradičním letním termínu 23.-24.července.2004. V uplynulých dnech pořadatelé ukončili jednání o konečné podobě trati a s ní souvisejícím časovým harmonogramem. Trať letošního ročníku doznala celé řady podstatných změn. Zatímco v minulých letech vedla rally po silnicích tří okresů, letos se podařilo připravit trať rally na podstatně menším prostoru. Soutěž tak dostává jakousi sevřenější a semknutější podobu, s minimem přejezdů, což jistě ocení nejen posádky, ale i diváci. Jedním z důvodů změny koncepce byla i skutečnost, že od letošního roku nemohou pořadatelé využívat uznávané servisní místo na bývalém vojenském letišti v Tchořovicích. Díky pochopení Městského úřadu v Horažďovicích a akciové společnosti České dráhy se podařilo zajistit vhodné prostory pro servis přímo ve středu města. Horažďovice se tímto stávají dalším centrem RALLY AGROPA.


V konečné podobě tak vznikla typicky rallysprintová trať, kterou tvoří 11 kratších rychlostních zkoušek. Kromě již osvědčených RZ se pořadatelům podařilo postavit dva zcela nové úseky se startem v Pačejově a v Nezamyslicích. Divákům přibude řada atraktivních míst, vesměs dobře přístupných.

V pátek 23.7. jsou v areálu firmy Autospol Plus Horažďovice na programu technické a administrativní přejímky. Ve stejný den odpoledne je pro veřejnost připravena na horažďovickém náměstí předstartovní show spojená s představením nejlepších soutěžních posádek. Vlastní rally odstartuje v sobotu 24.7.2004 z areálu firmy Agropa a.s. Olšany, kde se bude nacházet ředitelství rally, tiskové středisko a infocentrum.

Informace o XXVI. Ročníku RALLY AGROPA jsou k dispozici také na oficiální internetové stránce www.volny.cz/agropa.


Tiskové středisko Pavel Štípek Ing.
Tomáš Cihlář tajemník RALLY AGROPA
Jana Cihlářová Ing.
Pačejov nádraží čp. 170
341 01 Horažďovice
376 595 155




 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose