www.car.cz
 

Miss České republiky 2006 se zúčastnila testování závodních vozů v Mostě
     20.4.2006 23:34 - tisková zpráva


Setkání s Miss ČR 2006 a Miss sympatie ČR 2006 Taťanou Kuchařovou v  prostředí závodního INTERNET EXPRES Prima Teamu Stanislava Matějovského na  Autodromu Most

- Most, 20.4.2006 -

 

            Dnes se v zázemí INTERNET EXPRES Prima Teamu na Autodromu Most uskutečnilo krátké a velice příjemné setkání se slečnou Taťánou Kuchařovou, Miss ČR 2006 a  Miss sympatie ČR za rok 2006, se členy tohoto automobilového závodního týmu. Miss České republiky 2006 Taťána Kuchařová se na pozvání týmu zúčastnila testování závodních vozů na mosteckém okruhu, seznámila se se závodní technikou, diskutovala s jezdci a dalšími členy týmu. Nakonec se také svezla s jedním ze závodních vozů spolu s jezdcem Michalem Matějovským.

 

            „Jsme východočeským týmem se sídlem v Hradci Králové a Miss ČR 2006 Taťána Kuchařová je z nedalekého Opočna. Je pro to logické, že při sledování  letošního finále Miss ČR byla želízkem v ohni pro všechny členy našeho týmu a když nakonec v soutěži zvítězila oslovili jsme ji a pozvali ji, abychom ji osobně poblahopřáli k vítězství a zároveň, aby se ve zkratce mohla seznámit se zajímavým  prostředím automobilových závodů a s přípravou závodních vozů na tyto závody“ řekl generální manažer týmu Stanislav Matějovský během neformální diskuse při setkání s Miss ČR na mosteckém Autodromu.

 

            Miss ČR 2006 při setkání se členy týmu pohovořila o průběhu letošní soutěže a se zájmem diskutovala i o svých zkušenostech "začínajícího motoristy".  Asi největším zážitkem byla pro ni „ostrá“ jízda v jednom ze závodních vozů pilotovaném mladým jezdcem INTERNET EXPRES Prima Teamu Michalem Matějovským.

 

Zkušenými průvodci mezi závodní technikou i  v týmovém zázemí jí  byli Mistr Evropy v závodech tahačů za rok 2001 Stanislav Matějovský a druhý vicemistr Evropy v závodech tahačů za rok 2004 Adam Lacko. Zajímavé setkání navíc umocnilo krásné a teplé jarní počasí, které po celé čtvrteční odpoledne na mosteckém Autodromu panovalo.

 

            „Svést se se závodním vozem to byl pro mne skutečně velký zážitek. Jezdec Michal Matějovský – pokud já to mohu posoudit – jel s vozem na trati mosteckého Autodromu skutečně velmi razantně, ale zároveň bezpečně. Říká však, při zkušební jízdě se mnou jel tak na „tři čtvtě  plynu“ oproti normálu. Jak vypadá ten normál to už si představit nedovedu.... . 

 

Já sama chci v oblasti motorismu nejprve zvládnout všechny povinnosti spojené se získáním řidičského průkazu. Myslím si ale, že svět automobilových závodů, který byl pro mne dosud velmi vzdálený, se mi po dnešní návštěvě INTERNET EXPRES Prima Teamu přece jen trochu přiblížil a je rozhodně velmi zajímavý.“ řekla před odjezdem z Mostu spokojená novopečená Miss ČR Taťána Kuchařová po té co při symbolickém přípitku připila jezdcům i celému týmu na úspěchy v nadcházející sezóně.

 

 

pr


 
 
Fotogalerie:   Představení Matador Motorsport Týmu od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose