www.car.cz
 

Tým Sportfoto před blížícími se Tatrami bilancuje
     25.4.2006 08:52 - tisková zpráva


 V době, kdy se oba české šampionáty dostaly za hranici dvou odjetých podniků, se dá říci, že se sezona opravdu rozjela naplno. Jen málo z jezdců, kteří na svých závodních strojích vozí nápis Sportfoto, může ovšem říci, že dosavadní průběh šampionátu je přesně podle jeho představ.

 

            Ladislavu Henzlovi, který ohlásil před sezonou útok na titul ve třídě, nevyšel stoprocentně ani druhý sprint v pořadí. V Agrotec Würth Sprintrally Hustopeče na něj zbylo „až“ šesté místo ve třídě. „Opravdu se nedařilo. Na RZ3 jsme byli dvakrát venku, ale i tak by to stačilo jenom na třetí místo. Hledám příčiny, ale nevím, jestli jsme za tu zimu tak zestárli, nebo co se stalo. Doma jsme zjistili, že nám na dvou válcích vyhořely svíčky, takže i tady by mohl být jeden z důvodů. V každém případě budeme doufat, že příště už to bude lepší,“ věří obhájce titulu. V závodě byl nakonec jediným zástupcem Sportfota, Vít Böhm tento podnik vynechal kvůli jeho nezařazení do supersérie (jeho stroj může startovat pouze ve třídě S) a Radek Mifka se pilně připravuje svou konfrontaci s učiteli při zkouškách.

 

            Nadcházející víkend bude patřit třetímu dílu Global Assistance MMČR Rallye Matador Tatry. Na jeho startu bohužel neuvidíme Miroslava Caise, který se v tuto dobu musí plně věnovat firmě a její prezentaci na brněnském stavebním veletrhu IBF 2006.

 

„Nečekal jsem, že na tom po dvou podnicích budeme tak dobře, ačkoliv jsem si na sněhu celkem věřil. Lhal bych, kdybych tvrdil, že mě za této situace neúčast na Rallye Matador Tatry nemrzí. Nicméně je to jednoznačný princip, že na závodění se musí nějak vydělat, takže firma dostává přednost. Kromě Púchova už dojedeme kompletní české mistrovství a na 90 % i Kopnou, protože má skvělý náboj a atmosféru,“ prozradil pátý muž celkového pořadí Global Assistance MMČR Cais.

 

Podobně si na své výsledky nemůže stěžovat ani Jan Vaňáč. Prozatím vede tabulku své třídy a toto postavení by chtěl na Rallye Matador Tatry uhájit. Proti je ale několik okolností. „Konkurence je velká a zatím nemám k dispozici nový stálý převod. Pokud tedy budou rychlostní zkoušky příliš rovné, budu se se svou maximálkou 150 km/h hodně trápit. Uvidíme po tréninku, jestli letos budou tratě techničtější,“ povzdychnul si Vaňáč. Třetím zástupcem Sportfota v okolí slovenského Púchova bude Jiří Pertlíček junior, který zde pojede svůj druhý závod s Hondou Civic.

 

            Podobně se vloudily chybičky i do samotné funkčnosti stránek Sportfoto.cz. „V průběhu tohoto týdne jsme dostali od jednoho z klientů zprávu, že objednávkový systém na našich stránkách je mimo provoz. Při následném zkoumání jsme zjistili, že chyba se mohla projevovat už delší dobu, za což se našim klientům omlouváme. Nyní již jsou ale stránky plně funkční a veškeré objednávání by mělo být bez jakýchkoliv problémů,“ uvedl manager serveru Viktor Hausknotz.

 

tisková zpráva

Sportfoto.cz

 


 
 
Fotogalerie:   Hustopeče 2006 od Sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose