www.car.cz
 

Road-Pilot: chytrý navigační komplet od společnosti AutoLocator
     28.4.2006 17:11 - tisková zpráva


Motto: Mobil už má každý, teď je na řadě navigace!

Road-Pilot: chytrý navigační komplet od společnosti AutoLocator

Firma AutoLocator, která už delší dobu prodává satelitní zabezpečení do aut, se vrhla do divoké vody a představila vlastní, universální navigační komplet. Automobilová navigace je totiž business, který rychle nabývá na obrátkách. To, že navigace není jenom luxusním příslušenstvím v autech nad milión korun či libůstkou pro náruživé cestovatele nás zkouší přesvědčit i společnost AutoLocator. Pomáhá mu v tom i populární dvojice Romana Vítová a Petr Jákl, kteří si právě tenhle nový model navigace vybrali.


Co vlastně umí navigace Road-Pilot ?

• Zjednodušeně řečeno, téměř všechno,replica watches co si může uživatel přát. Silným tahákem jsou kvalitní mapy, na těch totiž zejména stojí spokojenost uživatele. A právě kvalita map, kupodivu, není u běžně dostupných navigací zdaleka stoprocentní.
I v nejdražších modelech navigací se zákazník setká s tím, že do detailu jsou zachycena jen velká města a hlavní tahy mezi nimi. Zejména kvalita map ČR a dalších zemí na východ od Německa není vždy ideální. V mapách, které nabízí Road-Pilot, je skutečně každá vesnička a často i polní cesty, na které se dostanete leda tak s off-roadem. Dodávaný mapový package zahrnuje v této kvalitě nejen ČR ale samozřejmě i kompletní západní Evropu a pro našeho řidiče důležité Slovensko, Polsko i Maďarsko. www.epgguide.com

• Většina funkcí, které od navigací čekáme, je už standardní - to, že na Vás přístroj mluví klidným hlasem, samozřejmě česky, je asi základní podmínkou. Samozřejmostí je i možnost, uložit si časté adresy - třeba jen vlastní bydliště - a navigace Vás pak na jedno kliknutí odkudkoli nasměruje tou nejkratší cestou na kýžené místo.

• Obsluha navigace je velmi snadná – podobně jako u mobilního telefonu se základní funkce naučíte během chvíle. Ti, kteří chtějí využít všechny fígle a možnosti si naopak mohou vyhrát do sytosti. Navigace se dá využít na plánování cest a výletů, na měření vzdáleností, na počítání ujetých kilometrů soukromě i služebně nebo třeba jen pro hledání restaurace nebo hotelu v cizím městě.

• Road-Pilot ale slibuje ještě víc, než běžné navigace. Navigační komplet totiž funguje na značkovém PDA – kapesním počítači. Pro uživatele to znamená, že za cenu navigace získává i plnohodnotný kapesní počítač s kompletním softwarem Microsoft Office (tedy běžné programy jako Word, Excel, Internet Explorer, atd.), plánovací kalendář, kontakty nebo hlasový záznamník. Náročný zákazník pak může s přístrojem i zasílat e-maily nebo si prohlížet internet.

• Atraktivní je na zařízení také to, že se Vám díky tloušťce pouhých 15 mm vejde do náprsní kapsy u košile nebo do kabelky. Takže Vás ani nenapadne nechávat navigaci v autě – tam byste se s ní totiž už nemuseli shledat, vestavěné navigace se kradou jako o závod.

• Road-Pilot Vám navíc díky integrované GPS anténě poslouží i mimo vůz. Využijete jej, když se ztratíte v lese, ale i když třeba v neznámém městě najdete místo k zaparkování několik bloků od svého cíle – prostě Road-Pilota vyndáte z držáku a on pokračuje v navigování až do místa cíle Vaší cesty.


Kam se navigují celebrity?

Jak si s Road-Pilotem rozumí Romana Vítová a Petr Jákl?

• Romana je zkušená řidička ale přiznala se, že jako snad každá žena, má hrůzu z toho, jet do míst, kde předtím nikdy nebyla. „Opravdu nesnáším hledat si adresu na mapě  a pak se na každé červené snažit kontrolovat, kde to jsem a kde je ta správná odbočka. A přitom ještě listovat v autoatlasu. Nejhorší je, že vždycky skončím v nějaké jednosměrce. I když ráda jezdím, ve městě si kolikrát raději vezmu taxíka.“ 

• Petr si naproti tomu myslí, že trefí víceméně všude, takže si atlas ani nevozí. „O to horší jsou pak momenty, kdy jezdím po nějaké čtvrti a tu zapadlou uličku prostě nemohu najít, je mi dost nepříjemné se doptávat chodců, tak pak raději zavolám a nechám se navádět od známých telefonem“. A navigace má pro zkušeného řidiče další kouzlo: „Hrozně mě baví to, že nemusím sledovat směrovky a rozcestníky a mohu si užívat jízdu. Člověk ví dopředu, kdy přijdou serpentiny, připadáte si jako při rallye a přitom je to bezpečné. Takže jsem si na navigaci rychle zvyknul.“

      

Road-Pilot: podrobný popis vlastností


Praktické a jednoduché zařízení
Road-Pilot předčí svojí kvalitou a užitečností většinu továrně montovaných navigací i samostatných navigačních kompletů.

ü Road-Pilot je ihned připraven k použití, stačí stisknout vypínač a můžete se vydat na cestu. (Na rozdíl od běžně nabízených autonomních navigací se  nemusíte starat o instalaci softwaru, zapojování externích antén a dobíječek, výběr konektorů, apod.)
ü Road-Pilot je praktický - vejde se pohodlně do náprsní kapsy nebo kabelky (hloubka jen 1,5cm). Ve voze ho pouze vložíte do držáčku na palubní desce - podobně jako mobilní telefon.
ü Road-Pilot je přenosný, nehrozí tedy nebezpečí krádeže a k navigaci ho lze použít i mimo vůz.
ü Road-Pilot Vám navíc bude sloužit i jako špičkový kapesní počítač (funkce záznamníku, e-mail, programy Microsoft Office atd.) a handsfree telefon.

V mapách uvidíte vše
Road-Pilot má instalovány momentálně nejpřesnější dostupné digitální mapy.

ü Zobrazují do detailu města se všemi názvy ulic i nejmenší vesnice
ü Umožňují zobrazit čerpací stanice, hotely, restaurace, bankomaty, apod.
ü Umožňují nastavit Vaši vlastní síť lokalit – např. obchodní partnery,
    prodejní sítě,  oblíbené restaurace
ü Pokrývají Českou republiku, kompletní západní Evropu, část východní
    Evropy*


Stačí zvolit cíl a rozjet se
Road-Pilot má nejmodernější koncepci automobilové navigace – zcela jednoduché ovládání základních funkcí ale i řadu nadstavbových funkcí pro náročné cestovatele.
 
ü Hlasová navigace v češtině Vás vede, aniž byste museli nahlížet do mapy
    na displeji
ü Pokud odbočíte mimo naplánovanou trasu, cesta k cíli se okamžitě
    automaticky nově naplánuje
ü Ovládací menu je v češtině a vybíráte v něm doteky na displej
ü Navigaci si můžete sami přizpůsobit – např. jak daleko před křižovatkou má
    hlásit odbočení, chcete-li jet nejrychlejší nebo nejkratší trasou apod.

Komunikační centrum
Road-Pilot nabízí i unikátní možnosti snadné a bezpečné komunikace – telefonování, užívání e-mailu a přístup na internet kdekoliv na cestách.
 
ü Systém Road-Pilot má všechny funkce a výhody kapesního počítače, umožňuje tedy i připojení na internet. Pohodlné zasílání e-mailů a prohlížení internetu ocení celá rodina.

Lákavá cena
Road-Pilot s jeho unikátními vlastnostmi pořídíte zhruba za výrazně nižší cenu, než originální tovární navigaci. Díky ceně pod 20 tis Kč není Road-Pilot luxusní hračkou ale praktickým, každodenním pomocníkem do každého vozu.


Navigační sada Road-Pilot 100 obsahuje

– značkový kapesní počítač (PDA)
s integrovanou GPS anténou, dotykovým displejem, reproduktorem, mikrofonem
– kožené pouzdro
– podrobné mapy celé Evropy *)
– paměťová karta 512 MB
– universální držák
– napájecí kabely na12 V i 220 V
– funkce: navigace, připojení na internet, diktafon, Word, Excel, Kontakty, Úkoly

*) ČR a kompletní západní Evropa - do úrovně ulic, Slovensko, Polsko, Maďarsko – velká města a hlavní silnice

 

Navigace v komplexním systému AutoLocator

Road-Pilot funguje jako samostatná zařízení, ale s výhodou si ho mohou pořídit majitelé GPS zabezpečovacího systému AutoLocator. Road-Pilot se jednoduše zapojí jako doplňkové zařízení k centrální jednotce AutoLocator - lze tak nejlépe využít všech výhod komplexního zabezpečovacího systému AutoLocator.
 
ü Zabezpečení vozidel AL 3500 Satellite v případě pokusu o krádež vozu okamžitě informuje majitele i Pult centrální ochrany. Při odcizení je poloha vozu (+/- 10m) i za jízdy průběžně sledována, dokud není vozidlo zajištěno.
ü Zařízení AL 4000 Logistic dává dokonalý přehled o pohybu firemních vozidel, jeho součástí je i vedení knihy jízd a kompletní správa administrativy. Vozidla lze zároveň zabezpečit proti odcizení či vykradení.

 

Cena: 19 800 Kč
Kde: www.autolocator.cz

 

Představitelé firmy
Ing. Ondřej Klofáč, jednatel
15 let praxe v poradenství, pracoval pro Ericsson, Fujitsu Siemens, Lucent, MCI Worldcom, NCR, InterSystems, Eurotel, Shell, BP, Aral a řadu dalších předních společností.
Ing. Igor Kozák, marketingový ředitel
15 let praxe v komunikačních agenturách a marketingovém poradenství  (Leo Burnett, TNS AISA)

AutoLocator s.r.o.
Na Zámecké 11
140 00 Praha 4 
www.autolocator.cz

PR


 
 
Fotogalerie:   MČR Humpolec 2006 - plecháče, foto T. Němec

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose