www.car.cz
 

World Endurancepojede v Assenu. 500 km
     tisková zpráva


Holandský okruh se stane svědkem prvního kola celého seriálu. Součástí celého víkendu bude nejen vytrvalostní závod na 500 km, ale i obrovský velikonoční festival a motocyklová show v ulicích města.



Třináct jezdců na divokou kartu rozšíří řady závodníků permanentních týmu soutěžících v celé sérii. Mnoho z nich pochází z Holandska a sousední Belgie a Německa.


Národní hrdinové z týmu Herman Verboven Racing (5. místo v roce 2001, 6. místo v sezóně 2002) postaví do závodu dva motocykly. O jeden se budou dělit Barry Veneman a Michael Barnes, druhý osedlá mladý nadějný jezdec Leroy Verboven. Německý tým Bridgestone Bikers Profi také vyjede do závodu na dvou strojích.

Aprilia může být ode dneška oficiálně počítána do seznamu sedmi výrobců prezentujících se v celém světovém šampionátu. Na závodním motocyklu Aprilia RSV1000s budou startovat jezdci týmů Dutch Polytech a Belgian RCV Racing Team.

Volné i kvalifikační tréninky jsou na programu v sobotu 10. dubna. V neděli dostane prostor motocyklová show, výstava a tržnice. Závod bude odstartován na velikonoční pondělí 12. dubna.

AMD Brno

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose