www.car.cz
 

Buggyra v úterý testovala na letišti v Panenském Týnci
     12.5.2006 07:59 - tisková zpráva


Dnes od časného rána testoval David Vršecký na letišti v Panenském Týnci oba závodní speciály Buggyra. Podle slov technického ředitele týmu Mario Kresse se jednalo o jakousi testovací generálku před stěžejním testováním, které proběhne ve čtvrtek na německém Lausitzringu.
 
„Na letišti jsme si chtěli vyzkoušet některé drobnější věci, se kterými se nechceme na okruhu zdržovat. Chystáme se totiž využít doslova každé minuty,“ řekl Kress s tím, že větší pozornost byla dnes věnována pouze regulaci turbodmychadel.
 
„Kromě toho jsme chtěli konečně získat telemetrické údaje za lepšího počasí. Proto dostalo auto nejvíce zabrat v poledne, kdy se teplota přehoupla přes 20 stupňů. Nogaro to není, ale lepší než nic.“ Testovací program na Lausitzringu nechce Kress zatím prozrazovat.
 
 „Samozřejmě, že mám zcela jasný plán testování, který vychází částečně z telemetrií Gerda z let 2001-02. Jednalo se sice o auto třídy SRT, letošní racetrucková Buggyra se ale speciálu z roku 2001 přibližuje.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Za tým Intermoto pojede také Francouz Matthieu Lagrive

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose