www.car.cz
 

Lucák s Dudou a Francem v Mostě ve tříhodinovce třetí...
     17.5.2006 09:27 - tisková zpráva


Pěkné 3. místo si odváží z mosteckého okruhu posádka Robert Lucák, Zdeněk Duda a Vladimír Franc ze sobotního vytrvalostního závodu MM ČR Divize 4 do 2000ccm. Celkově pak skončili na výborném 8. bodovaném místě.

Druhou posádku ALFA ROMEO RACING HARDWARE TEAMu tvořila nová dvojice Lasha Menabde a Jan Flemr, která byl ještě v polovině závodu na skvělém 4. místě. Bohužel je pozlobila technika, což byl pravděpodobně důsledek deštivého počasí v minulém závodě v Brně, kdy kabeláž na některých částech začala po větších změnách teploty stávkovat. I tak si dojela dvojice Menabde-Flemr pro 7. bodované místo.
 
V nedělním sprint závodě zlobila oba jezdce Lucáka i Dudu trochu technika. Robert Lucák měl po pátem kole problémy s předním obutím a skončil na 8. bodovaném místě. Zdeněk Duda měl problém s brzdovým systémem, který nás zlobil po celý víkend a nemohl tak využít brzdového účinku na 100%. Navíc byl zhruba v polovině závodu ve výjezdu do cílové zatáčky vytlačen nesportovně soupeřem mimo trať a ztratil tak několik pozic. V závěru závodu byl kvalifikován na 7. bodovaném místě. Každopádně to byl závod plný předjížděcích manévrů a výsledek zaručil alespoň několik bodů do celkového hodnocení MM ČR 2006.
 
Jana Skýbová, koordinátorka teamu: "Jsme všichni velice rádi, že jsme bodovali ve všech závodech a všichni jezdci. To je velmi důležité pro konečné bodování Mistrovství České republiky. Vláďovi Francovi jsme to všichni moc přáli, je to jeho první pohárové umístění a po třech letech si jej plně zasloužil.

Určitě to pro něho bylo velkou motivací do budoucna. Po druhém závodě dostává celý team včetně mechaniků nový náboj a v příštím závodě nasadíme i třetí vůz Alfa Romeo 147 E2000. ...."
 
Další závod MM ČR se jede opět na mosteckém automotodromu ve dnech 9.-11. června 2006.
 
 
 
 
ALFA ROMEO RACING HARDWARE TEAM
 
Robert Lucák
team manager
 
PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most -D4 - 3hod., květen 2006, foto Miloš Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose