www.car.cz
 

Jakub Smrž v Le Mans ve druhé řadě, Abrahám junior po pádu na chvostu
     20.5.2006 18:42 - tisková zpráva


Grand Prix Francie, Le Mans
20. května – 2.kvalifikace

Karel Abraham
31. místo (1.47, 765 sec)

       

„Ráno jsme jeli opět na mokru. Celý trénink jsem jezdil do 25. místa a bylo to dobrý. 5 minut před koncem přišly menší problémy a v pravé zatáčce před cílem jsem přebrzdil a spadl. Bylo to moje nejrychlejší kolo, jel jsem o dvě vteřiny rychleji než normálně.

Mně ani motorce se nic nestalo. Hned po pádu jsem zajel do boxů. Mechanici rozhodli, že už nebudu pokračovat, protože do konce zbývaly 4 minuty.
Odpolední kvalifikace se jela již na suchu. Celou dobu jsem jezdil opět do 25. místa. Poté jsem se dvě nebo tři kola před koncem opět propadl a skončil tak 31. Se zítřejším postavením na startu nejsem vůbec spokojen a mrzí mě, že to tak dopadlo.”
 

Jakub Smrž
6.místo (1.40,039 sec)

Měli jsme dnes problémy s nastavením motorky. Oproti včerejšku udělali mechanici hodně změn. Už ráno jsem poznal, že je to o mnoho lepší. Pro odpolední kvalifikaci jsme udělali jen drobné úpravy v nastavení. Ze začátku kvalifikace jsem dokázal zajíždět docela rychlé časy.

Postupně jsem svůj čas zlepšoval a ke konci jsem se již pohyboval kolem 5.a 6. místa. S dneškem jsem určitě velice spokojen. Skončil jsem tři desetiny za prvním. Pro zítřek je ještě potřeba pár drobností na motorce doladit. ”

PR


 
 
Fotogalerie:   Eurostroj Rally Tišnov 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose