www.car.cz
 

Adam Lacko premiérově na Porsche Carrera Cupu nedopadl nejhůře
     23.5.2006 08:37 - tisková zpráva


Oschersleben:

Adam Lacko využil přestávky mezi závody tahačů i pohárových octavií a s týmem FUCHS-Star-Moto Racing z Polska se o uplynulém víkendu zúčastnil pohárového závodu Porsche Carrera Cup 2006 (www.racecam.de), který se jel v německém Oscherslebenu.

Při své premiéře v tomto poháru si během sobotního měřeného tréninku vyjel z třicítky jezdců 17. startovní pozici a v nedělním dvaadvacetikolovém závodě si solidní jízdou vybojoval čtrnácté místo.

"Myslím, že premiéra v Porsche Cupu nedopadla nejhůře, stále se ale učíme nastavit tento vůz. Po deseti dvanácti kolech auto přestalo mít grip, zhoršilo se i chování vozu v zatáčkách. Musíme tedy vymyslet něco, aby se vůz choval po celý závod pokud možno stejně a to jistě povede i k lepšímu výsledku.

S vozem ale dále testovat nebudeme, protože nás nyní čeká řada závodů jak v Evropském poháru tahačů, tak i v závodech Čeká pojišťovna Škoda Octavia Cupu a uspět v těchto závodech je teď naším hlavním cílem." řekl po nedělním závodě Adam Lacko.

Týmové stránky : http://www.csms.cz/

PR


 
 
Fotogalerie:   Smrž a Abrahám v Le Mans 2006, foto M. Paulíček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose