www.car.cz
 

Citroën na brněnském AUTOTECu 2006: Představení nového Jumperu !!!
     25.5.2006 19:23 - tisková zpráva


PRAHA, 25.5.2006 – Dne 3.června 2006 otevře brněnský Autotec své brány veřejnosti. Značka Citroën nebude na přehlídce toho nejlepšího ze světa užitkových automobilů a automobilismu vůbec samozřejmě chybět. Naše expozice se představí opět na tradičním místě v pavilonu V.

Na stánku Citroën návštěvníci uvidí kromě naší kompletní současné modelové řady užitkových vozů (C2 Entreprise, Jumpy furgon, Jumpy Flexivan, Berlingo furgon a « osobních » vozů v přestavbě N1 jako je C5 Break, C8, Xsara Picasso, Berlingo osobní N1) i několik úplných novinek.

Tou nejvýznamnější bude představení zbrusu nového Jumperu v několika verzích. Nový Jumper má mnoho inovací po stránce technické i uživatelského komfortu, navíc bude nyní k dispozici ve verzích až do 4t (předchozí verze do 3,5t) a nákladový prostor pojme až 17m3 nákladu ( dříve do 17 m3).

Kromě výše uvedeného budou návštěvníci seznámeni také s vozy na alternativní pohon, jako je Berlingo a Citroën C3 na zemní plyn či přestavěnými vozy – opět jmenujme např. přestavbu Berlinga na verzi Pick-up a valník (tyto přestavby realizuje brněnská firma Techsport).

Bude také stále přítomen pracovník z oblasti leasingu, který na místě vypočítá případným zájemcům Citroën leasing na kterýkoliv vůz modelové řady. Zároveň vycházíme vstříc i velkoodběratelům, kdy lze na našem stánku kontaktovat i specialistu na prodej vozů firemním zákazníkům.

V neposlední řadě nabídneme zájemcům i praktickou zkoušku našich vozů v rámci testovacích jízd, které mají své místo za pavilonem Z. Zde najdou návštěvníci označený prostor Citroënu s flotilou testovacích vozů, včetně verzí v osobním provedení přestavitelných na verzi N1  !!!

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.


Ing. Martina Bedrnová

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2005 II. Rochelt R.

 
zvětšit
RZ 5

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose