www.car.cz
 

Tři mušketýři v barvách RSP mají namířeno do Krumlova
     25.5.2006 19:27 - tisková zpráva


Dlouho jsme se na to všichni těšili a je „to“ zase tu! Snad pro většinu fanoušků rallye ta nejkrásnější soutěž v rámci MMČR, 34. Rallye Český Krumlov 2006. Samotné město, podle něhož soutěž nese název a mnoho pěkných a jistě velmi náročných kilometrů RZ, květnová příroda plná jarní síly a tradičně fantastická divácká kulisa tuto soutěž právem řadí mezi skvosty MMČR.

I pro Rallye Sport Promotion bude tato soutěž opravdovým svátkem. Celý tým podřídil mnoho času a úsilí přípravě na Rallye Český Krumlov a věří, že posádky, které se v barvách RSP zúčastní této soutěže, dosáhnou těch nejlepších výsledků.

Achim, Ludvík i Lukáš přijeli bojovat o ta nejlepší umístění. Achim Mörtl pokračuje v Krumlově ve svém boji o titul MMČR s vozem Subaru Impreza WRX STi. Technika je po neúčasti v Rallye Matador v perfektní kondici. Po loňském stříbru v Krumlově jsou ambice posádky maximální, „Akime“ si Krumlov již loni oblíbil a celý tým věří v dobré umístění posádky v tomto náročném závodě.

Také posádka Ludvík Otto s manželkou Renátou udělají vše  pro to, aby smůla z předchozích závodů byla zapomenuta a se svým vozem Subaru Impreza STi jistě potrápí konkurenci ve třídě produkčních vozů.

Velkou pozornost bude tým RSP směřovat také k juniorské posádce Lukáš Veselý a Jan Paulik, která na tratě krumlovské soutěže vyrazí premiérově s vozem třídy A a to s Felicií 1,4. Lukáš měl možnost auto před závodem vyzkoušet, první dojmy z nové techniky byly velmi pozitivní a spolu s Honzou Paulikem i oni zabojují o co nejlepší výsledek.

Vzácnými hosty pro tento závod jsou pro tým RSP Katka Trojanová a Emil Triner. Katka spolu s Petrou Minářovou odstartují do náročného závodu s Hondou Civic 1,6, kterou pro ně připravil tým Motocarsport Zádveřice.

Velkým potěšením pro tým RSP je spolupráce RSP a Emila Trinera v rámci tak prestižní soutěže. Po Rallye Šumava je tak tento start s podporou RSP již druhým společným projektem Emila Trinera a RSP a věříme, že rozhodně není posledním. Emil spolu s nádhernou kitovou Fabií 1,6 bude jistě tím správným kořením krumlovských RZ.

 

PRESS RSP
25.5.2006

PR


 
 
Fotogalerie:   TAG Heuer Grand Prix Grobming od Tondy a Pavla Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose