www.car.cz
 

Martin Prokop s Fábií WRC v Řecku nakonec NEPOJEDE !!
     25.5.2006 19:40 - tisková zpráva


Řecko: Akropolis Rally bez Martina Prokopa

Jezdec týmu Jipocar Racing Martin Prokop se vracel ze Sardinie nejen zklamán průběhem soutěže, ale také výsledkem jednání se zástupci Škody Motorsport o startu s vozem Škoda Fabia WRC na nadcházející Rally Akropolis (2. – 4. 6. 2006). Nakonec bude se spolujezdcem Janem Tománkem v Řecku pouze trénovat.

Start na Rally Akropolis měli Martin Prokop s Janem Tománkem v plánu od začátku sezony, prvotně se stávajícím vozem Citroën C2 S1600. Před Katalánskou rally však přišla zajímavá nabídka vedení CRT Škoda-Kopecký na „reciproční“ výměnu vozů. Jan Kopecký se zúčastnil Matador Rally, Martin Prokop se měl prezentovat v Řecku. Tento původní záměr však na posledním jednání před odjezdem ze Sardinie do Řecka definitivně ztroskotal na neúměrných finančních požadavcích druhé strany.

Proti původním dohodám se podmínky razantně změnily a po zvážení všech okolností je nebylo možné akceptovat. Start na Akropolis s vozem specifikace WRC nebyl naší iniciativou, proto bylo jednoduché projekt ukončit. I když si to vyžádá řadu s tím spojených komplikací.

Přístup Škody Motorsportu nás velmi zklamal, neboť start s Fabií WRC mohl být dalším krokem v mé kariéře. Jakékoli úvahy o startu s vozem jiné značky tým zavrhnul a bude se věnovat přípravě na nadcházející soutěže našeho programu, komentoval Martin Prokop rozhodnutí nestartovat v Řecku.   

Nejbližším startem posádky Jipocar Racing Teamu bude soutěž evropského šampionátu Ypres Rally v Belgii (23. – 25. 6.), dále představí červenobílý speciál Citroën C2 S1600 českým fanouškům na Bohemia Rally.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Böttcher rally Vyškov 2005 od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose