www.car.cz
 

Matthieu Lagrive přivezl českému týmu na anglickém Silverstone senzační 8. místo !
     28.5.2006 20:29 - tisková zpráva


Francouz Matthieu Lagrive - nová posila v královéhradeckém týmu Intermoto Czech Klaffi - završil úspěšný víkend při Velké ceně Evropy na anglickém Silverstone senzačním 8. místem v závodě třídy Supersport.

 

Matthieu Lagrive (8. místo)

Byl to pěkně tvrdý závod. Po vydařeném startu jsem musel tvrdě bojovat ve skupině o páté až deváté místo. Pořadí se míchalo snad každou zatáčkou. Ke konci do mě Fores dvakrát narazil, tak jsem se rozhodl ve finále neriskovat za každou cenu. Moje ztráta 1,3 sekundy na páté místo naznačuje, kde bych chtěl být příště. Je to skvělý výsledek pro mě a hlavně pro tým Intermoto, který mi byl velkou oporou po celý víkend.

 

Jiří Látr (technický ředitel)

Pro náš tým je to historický výsledek. Všichni jsme z Mattova výkonu šťastní, 8. místo je opravdu hodně sladká odměna za roky tvrdé práce. Tento výsledek přitom vůbec nebylo snadné získat. Byl to Mattův první závod na Hondě CBR 600RR a rovněž první závod na Silverstonu. K tomu mizerné počasí v pátek a sobotu. Nicméně jsme dosáhli téměř perfektní set-up pro závod a směs gum zvolili spíše na jistotu.

 

Pak už přišel jen Mattův perfektní výkon, který zaslouží nejvyšší uznání, stejně jako bezvadná práce celého týmu. Rovněž patří dík všem našim partnerům, bez nichž bychom tohoto úspěchu nikdy nedosáhli. Do Misana, kde se koná další podnik mistrovství světa World Supersport bude fit i William de Angelis, který na své domácí trati určitě pomůže bojovat o další Top Ten pro tým Intermoto.

 

Výsledky závodu na okruhu Silverstone

1.- Sebastian Charpentier (FRA-Honda) 28 kol

2.- Broc Parkes (AUS-Yamaha) +2,802

3.- Kevin Curtain (AUS-Yamaha) +6,767

4.- Pere Riba (SPA-Kawasaki) +17,116

5.- Robbin Harms (DAN-Honda) +26,102

------------------------------------------------

8.- Matthieu Lagrive (FRA-Honda) +27,492

 

 

Petr Štola

Media servis

www.racing-foto.com

 

PR


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose