www.car.cz
 

Rallye Lužické hory 2006 se blíží . Už za necelý měsíc !!
     1.6.2006 10:57 - tisková zpráva


Rallye Lužické hory 2006 se blíží ( 23. – 24. 6. )

Prakticky dvacet dní zbývá do startu devátého ročníku Rally Lužické hory s centrem v Hrádku nad Nisou. Z informací jednoho z členů organizačního výboru soutěže, aktivního závodníka Jana Halaly, vyplývá, že přípravy finišují a do Hrádku již každý den přicházejí přihlášky posádek soudobých i historických vozů.

Jak již bylo zmíněno v předchozí tiskové zprávě, záštitu na soutěží převzal náměstek hejtmana Libereckého kraje pan Petr Doležal, bývalý úspěšný automobilový závodník. Není zdaleka jedinou osobou, která měla nebo doposud má co do činění s automobilovými závody. Všeobecně je známo, že „duší“ soutěže a ředitelem je veleúspěšný spolujezdec Jan Krečman,dále Jiří Bistiak ml., na Frýdlantsku  pomáhá při zabezpečení trati Drahoslav Šípek, úspěšný jezdec rally, závodů do vrchu i na okruzích.

A vedle hrádeckých pořadatelů pomáhají i členové Autoklubu Frýdlant v čele s bývalým ředitelem Rallye Smědá Petrem Lauerem,  nebo také starosta Heřmanic a desítky dalších.

Rovněž byl již zmíněn vstřícný postoj hrádecké radnice v čele s panem starostou. Velkou měrou přispívají ke zdárnému průběhu akce i sponzoři. Zde nelze opomenout firmy Thermica plus Liberec, Zanap Liberec, Autocora Praha, Lersen Chotyně, Baltom Liberec, Frog+Frog Liberec, Reklamní studio Švébiš a další.

Poděkování patří i Zdeňku Bělovi, bývalému řediteli Rally Bohemia, který zapůjčil kolegům z Hrádku startovní rampu a další vybavení nezbytné pro pořádání automobilové soutěže. Velký podíl má i promotér K4 poháru České republiky - firma RSP Brno.

Z doposud došlých dvaceti přihlášek lze uvést Hendrichovi, Tomáše Drástu, Roberta Čonku, Tomáše Gregu, domácího Jana Halalu. Připraven ke startu s doposud neurčeným vozem je i jeden z nejlepších libereckých závodníků Miroslav Kalina, kterého fanoušci znají ze startů s vozy Škoda 120 LS, Škoda Favorit i Felicia, Citroenu AX, Renaultu Mégane nebo vozu Ford Escort Cosworth s nímž dosáhl na nejvyšší příčky své kariéry.

Servisní zázemí posádek bude na vnitřním obchvatu města Hrádek nad Nisou, vyhlášení výsledků včetně doprovodného programu s hudebními kapelami se uskuteční na tzv. hasičské louce vedle vnitřního obchvatu. V posledních dnech se již také dolaďují veškeré tiskové materiály, programy a plakáty.

 

 

V Hrádku nad Nisou 1. 6. 2006                                     Mgr. Pavel Vydra
                                                                             Vedoucí tiskového střediska RLH ´06


PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Sardinie 2006 - foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose