www.car.cz
 

Truckeři a BUTY dnes na brněnském výstavišti. AUTOTEC 2006
     3.6.2006 13:24 - tisková zpráva


Chce se Vám tančit? Chce se Vám zpívat? A nevíte kde? Přijďte v sobotu 3. června na brněnské výstaviště.
V rámci Truckfestu vystoupí od 19 hodin hudební skupiny Abraxas, Eagles&Horses a BUTY.

Přijďte se bavit na volnou plochu R1, vstup pro všechny příchozí branou č. 9 (spojení z Mendlova náměstí: Bus x35, x37, zastávka Riviéra; Bus 84, zastávka Pisárky)
Vstupné: 150,- Kč (pro návštěvníky veletrhu Autotec 2006 vstup zdarma)

Truckfest v Brně!

Ve spolupráci pořadatelů Truckfestu s BVV Brno se na začátku veletrhu Autotec od pátku 2. do neděle 4. června uskuteční setkání dopravců přímo v areálu výstaviště pod názvem Autotec Truckfest.


Autotec Truckfest Brno je novou akcí, která letos doplňuje tradiční Truckfest, který se uskuteční v Hradci Králové 8.-10. září

Na volné ploše u brány  9 bude připraveno stání pro účastníky setkání, kteří přijedou svými kamiony. Mezi pavilony Z a R vznikne plocha pro jízdu zručnosti, které se bude moci zúčastnit každý. Dále se zde uskuteční představení kaskadérů, soutěže pro návštěvníky např. koulení pneumatiky a bude zde i podium pro večerní koncerty. Všichni návštěvníci Autotecu mají volný vstup na Truckfest jako doprovodný program veletrhu. Každý účastník setkání má zase volný vstup na Autotec po všechny tři dny Truckfestu. Navíc ten, kdo přijede kamionem již v pátek, může Autotec navštívit již v tento den, který je vyhrazen pro novináře a odborníky.

V pátek večer se uskutečnila spanilá jízda Brnem, které se mohou zúčastnit všichni účastníci se svými trucky a vybraných 30 kamionů zajede do centra města, kde proběhne ohňostroj k zahájení Autotecu. Po návratu do areálu BVV proběhne večerní koncert.

V sobotu bude celý den probíhat program plný soutěží jak pro účastníky, tak i pro příchozí návštěvníky a další zajímavé programy. V 18.00 hodin zahájí koncert skupin Eagles and Horses, Abraxas a Buty.

V neděli je v plánu kolem 12. hodiny společný přejezd na Masarykův okruh, kde bude Truckfest ukončen.

 

PR BVV


 
 
Fotogalerie:   Foto z Rallye Český Krumlov 2006 - foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose