www.car.cz
 

Rallye Orpi Maroc 2009. Etapa z Erfoudu do Zagory byla velmi rychlá.
     3.6.2006 20:17 - tisková zpráva


Rallye Orpi Maroc 2009 - zprávy z týmu Tomáše Tomečka
4. etapa

Etapa z Erfoudu do Zagory byla velmi rychlá. Z celkových 339 km měřil speciální úsek 280 km. Nepříjemnou pasáží byla úzká stezka v horách. "Jeli jsme rychlostí 20-25 km/h. Stezka byla tak úzká a klikatá, že kamióny měly co dělat, ať ji zdolají," upřesnil Tomáš Tomeček.

Poté ještě prozradil, že posledních 20 km speciálky absolvovala tatra s defektem. "Ale stíhali jsme pneumatiku průběžně dohušťovat, takže jsme dojeli bez zastávky. Defekt opravujeme až nyní v bivaku."

Zeptala jsem se tedy na druhý polní bivak, který se nachází přímo v poušti poblíž Zagory. "Servis je perfektní, máme tu dokonce i sprchy a splachovací záchody," uvedl Tomáš a Vojta Morávek za ním křikl: "A je tu také pořádné vedro, 32 stupňů ve stínu!"

Tomáš Tomeček pak přiblížil atmosféru mezi týmy: "Jsme stále v kontaktu s ostatními Čechy, tzn. s Loprais Tatra týmem. Bivakujeme hned vedle sebe a když je třeba, pomáháme si."

Popřála jsem posádce naší tatry hodně štěstí a požádala je, ať nám při návratu do České republiky trochu toho vedra přivezou.

Zuzana Nohavicová, LRT

Rádi bychom Vás upozornili, že na našich týmových stránkách www.lrt.cz jsou k dispozici kromě reportáží také aktuální průběžné výsledky v kategorii kamiónů a další zprávy.

Vaše pozdravy členům týmu můžete zasílat na adresu vzkazy@tomastomecek.cz.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Škoda Octavia Cup při SUPERCAR 500 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose