www.car.cz
 

Moto GP: Výborně načatý víkend v Mugelo Smrž i Abrahám zakončili pádem
     4.6.2006 19:45 - tisková zpráva


Grand Prix Itálie, Mugello
4. června – Závod

Karel Abraham
(pro pád nedokončil)

       
„Hned ze začátku závodu jsem se snažil jet naplno. Start závodu se mi povedl a časy byly hodně rychlé. Zkoušel jsem předjíždět co nejvíce jezdců hned od začátku a  dařilo se mi. Poté jsem přidal moc plynu a neustál to. Nic se mi nestalo a i motorka je v pořádku. I přesto jsem já i celý tým s víkendem spokojeni. V pátek jsem jezdil hodně rychle a i na vynikající pozici. I když jsem se v sobotu propadl, tak časy byly stále dobré. A nakonec i pozice. Na příštím závodě uvidíme a já doufám, že to bude ještě lepší než tady.”

Jakub Smrž
(pro pád nedokončil)

Celý víkend byl podařený. Všechny tréninky jsem zvládal jezdit na prvních pozicích a v sobotu skončil první. Druhou kvalifikaci jsem bohužel nedokončil tak jak jsem chtěl. Vždy jsem měl najeté nejrychlejší kolo, ale někdo mě pokaždé zbrzdil .Start závodu se mi povedl a již od začátku jsem se držel první rychlé skupiny. Hned po první zatáčce se mi podařilo předjet několik jezdců .

V jedné ze zatáček jsem byl dlouhý na brzdy. Věděl jsem, že pokud mi skupina poodjede, tak ji dojedu. Chtěl jsem si tempo i nadále udržet. Bohužel jsem přidal moc plynu zrovna tam, kde stopa nebyla ideální. V prachu a písku a tak následně přišel pád. Jsem v pořádku a nic mi není. Jen trochu potlučený. Bolí mě nohy a záda, ale jsou to jen pohmožděniny. Mrzí mě, jak závod pro mě dopadl. Celý víkend byl úspěšný a chtěl jsem ho završit bojováním o stupně vítězů.  ”


PR
Zuzana Ulmanová


 
 
Fotogalerie:   Češi na MotoGP v Mugelu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose