www.car.cz
 

Do Brna míří mistr světa, čeští jezdci MS i třeba Buggyra
     5.6.2006 20:18 - Pavel Jelínek


V Brně  na Masarykově okruhu se v úterý kromě tiskové konference  týmu  ELIT za účasti mistra světa 2005 Thomase Lϋthiho a majitele týmu Daniela M. Eppa uskuteční také testování týmu před blížící se brněnskou GP.

Úřadující mistr světa ve třídě 125 Tom Lϋthi neměl dobrý start do této sezóny. Při smolném pádu na IRTA testech v Barceloně si zlomil klíční kost a do prvních GP nastupoval ještě s tímto nedoléčeným zraněním. Po rekonvalescenci se opět postupně dostával do formy, kterou potvrdil vítězstvím v GP Francie. Aby však nebylo smůly dost, ve středu 24.5. si znovu zlomil levou klíční kost při testování na Sachsenringu.

Nyní je již po úspěšné operaci, při níž byla navíc předchozí zlomenina zpevněna speciální destičkou. O jeho startu v GP Itálie se rozhodne příští týden. Tom by měl do Brna s týmem přijet, pokud nenastanou komplikace, a zúčastnit se alespoň tiskové konference.

Program testování týmu ELIT – CAFFE LATTE Grand Prix Racing na Automotodromu Brno se týká pilotů: – Tom Lϋthi (pokud to zdravotní stav dovolí) a Sandro Cortese, oba Honda 125. Testy se uskuteční v úterý a středu.

Testování v uvedených termínech se bude účastnit také tým Cardion AB Motoracing s jezdci Jakubem Smržem a Karlem Abrahamem. Možná je i účast dalších týmů z MS silničních motocyklů.

Testování se koná v rámci „Dnů ELIT“, kterých se také zúčastní např. posádka MS sidecar Tomáš Foukal – Jiří Pertlíček, Michal Bursa a David Vršecký s Buggyrou.


 
 
Fotogalerie:   ME rallycross 3-4.6.2006 Svoboda Josef

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose