www.car.cz
 

Setkání mistrů a mistrů již o nadcházejícím víkendu !!
     9.6.2006 18:27 - tisková zpráva


Nedávno jsme Vás informovali o akci Setkání mistrů a mistrů 10.-11.6.2006 – tento víkend. Tedy jen v krátkosti: Jedná se o setkání jak mistrů amatérů,tak civilních aut,ale i "velkých" kluků na svých speciálech.

 

Proto tedy takový název. Místem konání je letiště v Dlouhé Lhotě u Příbrami(servisní zóna při Rally Příbram).Dnes je již známa účast 43 amatérských posádek se závodními vozy a okolo dvaceti civilních jezdců.

 

Pokud se jedná o mistry volantu (jezdce z MČR a MMČR) k dnešnímu dnu je potvrzena účast těchto posádek:

 

1)Milan Blahout - VAZ 21074

2)Tomáš Klokočník - VAZ 21074

3)Martin Ballek - Škoda Felicia kit-car

4)Radek Pinkas – Škoda Octávia kit-car

5)Jiří Vlček – Peugeot  206 S1600

5)Pavel Červenka – Škoda Fábia RS

6)Radek Nešpor – Ford Escort kit-car

 

Teď ty posádky, kteří zatím účast nepotvrdily, ale je pravděpodobné, že pojedou. Budeme to přesně vědět až v sobotu:

 

1)Petr Brynda - Škoda Felicia A5

2)Jiří Brynda – Škoda Felicia A5

3)Josef Vyštejn - vůz zatím nevíme

 

V sobotu se taky dozvíme jak to vypadá s účastí Josefa Petáka,ale je nepravděpodobné, že pojede. Byli pozvání i např. Emil Triner bohužel má povinnosti na Slovensku, Václav Pech bohužel má nějakou akci v Kroměříži. Dále Leoš Flídr, který nemá vůz, Otto Ludvík, který též nemá vůz a další.

 

Byli také pozváni otec a sny Valouškovi, bohužel musím konstatovat, že asi nepřijedou z důvodu nehody p.Valouška sen., který přislíbil účast se Škodou 130RS bohužel kvůli vážné nehodě v civilním voze se nemůže zúčastnit. Naštěstí nehoda se obešla bez zranění.Škoda  na voze je vyčíslena na 750 000,- a p.Valoušek sen. je pomhožděný od airbagů. Nehodu p.Valoušek sen. nijak nezavinil byl sestřelen autem v protisměru. Je možné, že se jen se synem přijedou v neděli podívat.

 

Stále je možné se do některé kategorie přihlásit.Pokud máte zájem v jakékoli kategorii závodit, prosím kontaktujte pana Aloise Janků na telefonu 777003499, 72400922.

 

                                                    Těšime se na setkaní Auto Rally Klub Hořovice

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Ecce Homo 2006, foto Jana Michlová

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose