www.car.cz
 

Pro bezpečnost nejmenších zákazníků
     14.6.2006 19:23 - tisková zpráva


Volkswagen nabízí Originální dětské autosedačky se slevou 25 %

Praha, 14. června 2006 – Den, který mnozí řidiči očekávají s rozporuplnými pocity, se neodvratně blíží: 1. července 2006 vstoupí v platnost velmi diskutovaný nový  zákon o silničním provozu. Výrazné zpřísnění pravidel asi jen málokdo přivítá s potěšením, ale nesporně bude mít mnoho příznivých důsledků. Jedním z nich je novela ustanovení o používání dětských zádržných systémů – autosedaček – na všech kategoriích pozemních komunikacích bez výjimky.

Majitelé vozů dovážených společností Import Volkswagen Group, tedy značek Volkswagen, Audi a SEAT, dobře vědí, jak koncern Volkswagen dbá na bezpečnost svých zákazníků, včetně těch nejmenších. Důkazem je i právě zahájená akce, během níž budou dodávány dětské autosedačky z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen®, Originálního příslušenství Audi® a Originálního příslušenství SEAT® se slevou 25 %.

Na konstrukci dětských autosedaček uplatňuje koncern Volkswagen ta nejpřísnější kritéria a kromě zákonem předepsaných požadavků provádí i vlastní zkoušky, například test bočního nárazu.  Sedačky originálního systému Bobsy vynikají jednoduchostí při manipulaci i perfektním zpracováním. V rámci nynější akce je velký důraz kladen také na potřebnou osvětu. Všichni autorizovaní prodejci a servisní partneři Volkswagen jsou připraveni poradit zákazníkům s výběrem a poskytnout jim podrobné informace.

Základním kritériem pro výběr sedačky je váha a výška dítěte, nikoliv pouhý věk, jak tomu je doposud. Sedačka musí být rovněž vhodná pro určitý typ vozu. Pokud přepravujeme dítě po směru jízdy, je vždy lepší umístit sedačku či sedák na zadním sedadle. Je-li sedačka umístěna proti směru jízdy na předním sedadle, je nezbytně nutné deaktivovat airbag spolujezdce.

V akci jsou nabízeny originální modely autosedaček pro všechny výškové i váhové kategorie malých pasažérů, přičemž zákon nařizuje jejich používání pro děti do hmotnosti 36 kg nebo výšky 150 cm.

Akce probíhá u všech autorizovaných servisních partnerů značek Volkswagen, Audi a SEAT v termínu od 15. června do 31. srpna 2006.

 

Import VOLKSWAGEN Group
AC&C Public Relations

PR


 
 
Fotogalerie:   Tuning sraz Trabantů, Mušov 06, foto L. Zhoř

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose