www.car.cz
 

Jan Kopecký odstartuje na Rallye Szombathely
     16.6.2006 11:15 - tisková zpráva


Mezinárodní mistrovství Maďarska
Rallye Szombathely, Maďarsko
Pátek, 16.června 2006

Po šesti startech v soutěžích zařazených do seriálu Mistrovství světa v rally se posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký ve složení Jan Kopecký-Filip Schovánek představí maďarským divákům.

V rámci příprav na náročnou Finskou rally zvolil tým účast na šotolinové Szombathely Rallye. Tovární vůz Škoda Fabia WRC bude patřit k hlavním lákadlům automobilové soutěže, která je na programu maďarského mistrovství ve dnech 22. až 24.června 2006.

Účast v Rallye Szombathely jsme zvolili s ohledem na naše stále minimální zkušenosti se soutěžemi na nezpevněném povrchu. Start v rally je rozhodně prospěšnější pro tým a především pro posádku než samotné testování. Zároveň budeme pokračovat v ověřování výkonnosti šotolinových pneumatik Matador, které se neustále zlepšují a Honza svými cennými poznatky pomáhá při jejich dalším vývoji.


Plánujeme během maďarské soutěže získání dalších důležitých informací a dat, které využijeme při nastavení vozu Škoda Fabia WRC v dalších šotolinových soutěžích. Pro Honzu je pochopitelně každý odjetý kilometr na nezpevněném povrchu přínosem, neboť vyrostl na asfaltových tratích a na šotolině teprve získává potřebnou jistotu,“ řekl před startem Rally Szombathely vedoucí týmu Josef Kopecký.

www.CzechRallyTeam.com


PR


 
 
Fotogalerie:   ČP Škoda Octavia Weekend - Škoda Octavia Cup - Most - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose