www.car.cz
 

Citroën čtvrtým největším importérem v ČR !!!
     21.6.2006 14:25 - tisková zpráva


Historický úspěch ! Citroën 4. největším importérem v ČR !!!

 

Společnost Citroën Česká republika s.r.o. zaznamenává v roce 2006 jeden rekordní výsledek za druhým. V podstatě měsíc co měsíc překonává své vlastní prodejní rekordy z minulých období. Po prvních pěti měsících roku 2006 se značka v ČR dostala dokonce na historicky nejúspěšnější, čtvrté, místo v prodejích importovaných značek.

 

Za leden až květen 2006 se v České republice prodalo celkem 3 471 osobních a užitkových vozů značky Citroën. Proti stejnému období v roce 2005 je to nárůst o více než 50%. V současné době tak má naše značka více než 5-ti procentní podíl na trhu ( loni byl podíl ve stejném období 3,4%).

 

Výše uvedené prodejní výsledky jsou především důsledkem moderní a líbivé modelové řady. Citroën má dnes jednu z vůbec nejmladších a nejširších modelových řad na trhu. A zároveň k jejich dosažení výrazně přispívá rozvinutá servisní a prodejní síť, spolehlivost vozů a v neposlední řadě i naše agresivní a transparentní cenová politika, která přilákala ke koupi vozů značky Citroën další nové zákazníky, především z řad mladých zájemců.

 

Cílem značky Citroën je udržet si tento 5-ti procentní podíl na trhu dlouhodobě a případně ho ještě dále zvýšit.

 

 

Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.

 

 

 

Ing. Martina Bedrnová

PR


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial v německém Kamsdorfu, foto Martin Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose