www.car.cz
 

Junior týmu RSP Lukáš Veselý v Prachaticích skvěle
     12.7.2006 07:13 - tisková zpráva


Splněné očekávání

 

Zatím nejlepšího výsledku své soutěžácké kariéry dosáhl na III. Rallye Prachatice juniorský reprezentant týmu Rallye Sport Promotion Lukáš Veselý spolu se spolujezdcem Janem Paulikem. Dokázali se Škodou Felicií dokončit soutěž na výborném druhém místě ve své třídě SA1 a fantastickém třetím místě v absolutní klasifikaci, když nestačili pouze Janu Dohnalovi s Mikulášem Nečekalem, jejichž vůz VW Polo skrývá nepoměrně větší potenciál.

 

Nutno dodat, že kromě Jiřího Hendricha, Karla Macka a Václava Donáta, který odstoupil v úvodu sobotní etapy zde chyběla letošní pohárová špička. Na druhou stranu za sebou Lukáš nechal kompletně celou třídu dvoulitrů SA3. Od začátku soutěže zajížděl časy okolo pátého a šestého místa absolutně.

 

Dvakrát se mu podařilo udolat i největšího soupeře ve třídě Jana Dohnala a to v RZ 2 a 5. K výborné atmosféře celého závodu přispěl a diváky jistě potěšil druhým nejdelším skokem v délce 20 metrů v soutěži o nejdelší skok probíhající na jednom z horizontů.

 

„Z výsledku mám velkou radost, letos jsem jel v poháru poprvé a konfrontace v rámci třídy byla dobrá a přínosná. Třetímu místu v absolutním pořadí však nepřikládám velký význam, za normálních okolností by jistě závod dopadl úplně jinak, ale je to příjemné“, komentoval s úsměvem Lukáš Veselý svůj výkon po soutěži..

 

V těchto dnech se již posádka připravuje na nadcházející Rallye Bohemia, kde bude startovat s ostrým kitem Slávy Ducháčka ve třídě A5 a zkusí tak změřit síly ve startovním poli mnohem početnějším.

 

 

Press RSP/10.7.2006


 
 
Fotogalerie:   Rallye Prachatice 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose