www.car.cz
 

Problém s diferenciálem Bugyry vyřešen
     15.7.2006 09:41 - tisková zpráva


Včera do večerních hodin probíhala na letišti v Panenském Týnci druhá část testovacího dne týmu Buggyra International Racing Systém. Z pohledu jezdce Davida Vršeckého splnilo testování svůj účel.
 
„V této chvíli si troufám říct, že se nám podařilo vyřešit problémy spojené s diferenciálem.V tomto ohledu by nám nemělo hrozit žádné nebezpečí,“ prohlásil dnes ráno Vršecký. Pátý jezdec průběžného pořadí však zároveň dodal, že přetrvávají potíže s motory. „Včera jsme zkoušeli novou konfiguraci. Museli jsme si přiznat, že ve vedrech jsme nezvolili optimální variantu. Uvidíme, zda se k ní nevrátíme před Le Mans.“
 
Vzhledem k tomu, že závod na Nurburgringu se jede již v průběhu příštího víkendu, bude nutno přes sobotu a neděli zapracovat na nové konfiguraci motoru. V pondělí se tak bude s největší pravděpodobností znovu testovat.
 
„Volné tréninky se v Německu jedou už v pátek, přesto si myslím, že se pondělnímu testování nevyhneme,“ potvrdil Vršecký s tím, že vyrazit právě na Nurburgring bez předchozího testování představuje hazard s dobrou pověstí.
 
„Řekl bych, že z 80% máme věci vychytané, víme jakým směrem se vydat. Snad to předvedeme už v Německu.“
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Mirek Fajkus a jeho spider Lucchini P3-95M

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose