www.car.cz
 

Černý den v domácím závodě v Brně pro tým Intermoto
     23.7.2006 23:27 - tisková zpráva


23. 07. 2006 - Na okruhu v Brně absolvoval motocyklový tým Intermoto Czech Klaffi další díl Mistrovství světa supersport.

 Jako zlý sen byl dnešní závod třídy supersport pro český tým Intermoto Czech Klaffi. Závod za tropického vedra provázelo velké množství pádů a technických poruch. Obojí se bohužel nevyhnulo ani našemu týmu.

Mathieu Lagrive

"Byl to mimořádně náročný víkend. Po oba tréninkové dny jsme se potýkali s nastavením geometrie a vidlic. Kvůli mimořádnému vedru byl set-up z testů k ničemu. Do warm upu se opět přestavěli oba motocykly a já konečně získal potřebnou jistotu s předním kolem. Po startu bylo trochu těsno, ale bez problému jsem byl v kontaktu s první desítkou. Pak explodoval motor.

V trénincích byl velmi rychlý, ale v místě kde se drží trochu přetočený prostě nevydržel."

William de Angelis

"Tréninky probíhaly celkem v pohodě, měl jsem náskok díky účasti na českém mistrovství minulý víkend. Se startovní pozicí jsem moc spokojený nebyl, ale odstup před i za námi byl minimální. Start se povedl a já získal několik pozic. Když jsem předjel Checu, tak jsem věřil konečně ve svojí první Top Ten. Asi jsem s ještě poměrně plnou nádrží příliš pospíchal a na stadiónu spadl. Mě i motocyklu se nic nestalo, ale body, kterých bylo dnes hodně na rozdávání, byly v nenávratnu."

Jiří Látr - technický ředitel

Tento výsledek při domácím závodě je pro nás pořádná rána. Ale takové už závody jsou. Při obrovské vyrovnanosti letošního mistrovství světa je na techniku i jezdce čím dál větší tlak a pak se stanou takové věci, jako dnes nám. Do příštího závodu v Brands Hatch máme práce nad hlavu. Technika bude připravená jako vždy na 100 procent a oběma jezdcům okruh Brands Hatch také vyhovuje.

 

           TISKOVÁ ZPRÁVA TÝMU INTERMOTO CZECH KLAFFI č. 25/2006


 Petr Štola PR


 
 
Fotogalerie:   MS Superbike Brno 2006 od Jirky Navrkala - 1část

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose