www.car.cz
 

Erzetka Bujesily-Vojenice už za týden!
     23.7.2006 23:30 - tisková zpráva


Rádi bychom pozvali hlavně všechny jezdce, ale i diváky na Erzetku Bujesily-Vojenice, která se jede 30.7.2006 v rámci Brisk Erzetka Cupu 2006, který pořádá Auto Rally Klub Hořovice.

Jedná se o velice hezkou a technickou trať měřící přibližně 7km, která se jede obvykle čtyřikrát závodně a z toho se jeden nejhorší čas škrtá.V rámci Brisk Erzetka Cupu 2006 je možno startovat i v kategorii civilních vozů a bez spolujezdce.

Samozřejmě v případě startu se závodním vozem (tzn.S vozem,který je vybaven speciálními bezpečnostními prvky)je nutné mít spolujezdce.Další informace lze získat na http://www.arkhorovice.cz  !

POZOR! už není moc času se přihlásit, proto kdo by chtěl jet ať se neprodleně přihlásí na tel.čísle 607779923(možno i sms) nebo e-mailem na ark@seznam.cz na těchto kontaktech dostanete i veškeré informace.

                                                                                    PR / TomH


 
 
Fotogalerie:   TAG Heuer GP v Grobmingu od Pavla a Tondy Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose