www.car.cz
 

Matějovský i Forman na okruhu Oschersleben na stupních vítězů
     28.7.2006 10:15 - tisková zpráva


Jedno první a jedno druhé místo vybojovali o uplynulém víkendu v dalším dílu seriálu Divinol Tourenwagen Cupu jezdci INTERNET EXPRES Prima Teamu Michal Matějovský a Miroslav Forman na německém okruhu Oschersleben s vozem Alfa Romeo 147 GTA.

Už v patečních volných trénincích zajížděli oba jezdci dobré časy a v měřeném tréninku skončil Miroslav Forman s druhým nejlepším časem a Michal Matějovský byl dokonce ve své třídě celkově vůbec nejrychlejší.

V sobotu si v prvním závodě vedl velmi dobře Mirek Forman. Jezdil na špici a nakonec závod ve své třídě dokončil na druhém místě za dalším z českých jezdců Jaromírem Jiříkem. Ve druhém závodě si ještě lépe vedl mladý Michal Matějovský. Jel rovněž mezi prvními a nakonec závod vyhrál.

"Trať v Oscherslebenu je technická a velmi zajímavá. Jsem rád, že se mi tu podařilo zvítězit. V tom vedru to byl mimořádně náročný závod. Děkuji také mechanikům, kteří připravili auto na výbornou, protože i přes velmi náročné podmínky, za kterých se závod jel, vydrželo po celou dobu bez poruchy." řekl krátce po závodě spokojený Michal Matějovský.

Kompletní výsledky a více informací na www.divinol-cup.com, www.auto-rennspoert-page.de nebo www.automobilsport.com.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MČR moto + Alpe 2006 v Brně, foto Jakub Novák

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose