www.car.cz
 

Videoamatéři, natočte tým CRT Škoda-Kopecký v Německu !! Připraveno překvapení
     7.8.2006 19:57 - tisková zpráva


FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP
Rally Deutschland, Německo
Pondělí, 7.srpna 2006

Czech Rally Team Škoda-Kopecký má připraveno velké překvapení pro autora nejlepšího videoklipu s tématikou „Czech Rally Team Škoda-Kopecký a Německá rally“.

Podmínkou účasti je natočení videoklipu o účasti Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký v Německu (shakedown, rychlostní zkoušky, servis, fanoušci…) a poskytnutí tohoto videoklipu Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký pro jeho využití.

Všechny videoklipy splňující tuto podmínku budou umístěny na internetové stránky týmu www.motorsport-kopecky.cz a tým je využije pro propagaci posádky Jan Kopecký-Filip Schovánek a zdokumentování účasti Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký na Německé rally.

Volbu nejlepšího videoklipu provedou zástupci týmu a internetového serveru www.eWRC.CZ

Informaci o připraveném videoklipu posílejte do 25.srpna 2006 na adresu lmatena@motorsport-kopecky.cz , kde Vám budou poskytnuty údaje, jak videoklip zaslat týmu. Vítěz bude oznámen během září 2006, kdy bude odtajněno i připravené překvapení pro vítězného autora.

Oficiální týmové stránky : www.CzechRallyTeam.com
PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Filla na ME 2006 ve Švédsku stříbrný

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose