www.car.cz
 

Fascinující reality show a úžasné motorky v jednom.
     8.8.2006 13:04 - tisková zpráva


AMERICKÝ CHOPPER – CO JSTE JEŠTĚ NEVIDĚLI!

Sledujte právě teď na Discovery Channel.

Co se stane, když hodíte hromadu starého harampádí do dílny Amerického choppera?

Věřte nebo ne – vznikne prvotřídní motorka dělaná na míru.

Nenechte si ujít pořad nejen pro motorkáře. Americký chopper začal tuto sobotu 5. srpna ve 20 hod. na Discovery Channel.

Americký chopper, to je dnes již kultovní seriál o příbězích dvou ukecaných chlapíků Paula Teutula a jeho syna z Orange County, 80 km severně od New Yorku. Tenhle akční seriál se v minutě může změnit z napínavého emotivního dramatu ve výbornou komedii.

V dynamickém vztahu otce a syna v dílně American Chopper jsme neustále svědky komických situací a vtipných dialogů. Nicméně oba mají na každou věc většinou trochu odlišný názor, takže denodenně dochází k bouřlivým rozepřím a systémy na kontrolu nevhodných slov pípají jako o život. Zvlášť když se oba snaží dát hlavy dohromady a skloubit své nápady a technický um tak, aby dokázali zdánlivě nemožné a v šibeničním termínu postavili jedinečnou motorku zákazníkovi na míru. Mezi jejich proslavené kousky patří například “Motorka pro Spidermana”, “Černá vdova”, “Motorka Comanch” nebo “Požárnická motorka”.

Seriál Americký Chopper seznamuje diváky s oběma hlavními protagonisty a demonstruje jejich každodenní společné úsilí vytvářet desítky různých super strojů na přání zákazníků. Do každého dílka vkládají kousek ze svého života, své duše, osobnosti i vzájemného vztahu. Televizní kamera také cestuje s rodinkou Teutulových po různých akcích – od focení jejich slavných motorek do známých magazínů, přes rodinné dovolené, motorkářské srazy, až po setkání s jejich klienty.

Paul se v životě inspiroval sledováním filmových trháků jako například “Easy Rider” nebo slavným filmem s Marlonem Brando v hlavní roli – “The Wild One” a před šesti lety si otevřel svoji vlastní dílnu a obchod s motorkami. Jeho vášeň pro řízení a opravování motocyklů všech druhů se datuje mnohem dál, až do 70. let. Dnes je už dobře známým a proslaveným konstruktérem těch nejneobyčenějších a neunikátnějších motorek na světě. Jeho syn – Paul Teutul Junior nebo-li Paulie má cit a vášeň pro motorky a jejich opravování doslova v krvi. Od svých 12 let trávil pravidelně každou volnou chvíli a všechny školní prázdniny v tátově plechovém království a učil se všem dovednostem, které bude později coby návrhář motorek potřebovat. Právě tehdy objevil Paul u svého syna obrovský talent pro design, jeho kreativitu a šikovnost tolik potřebnou pro konstruování originálních motorek. Nakonec v roce 1999 oba založili  dnes proslavený business “Orange County Choppers”.

Tento seriál se stal vůbec nejsledovanějším pořadem Discovery Channel v Americe. New York Post zhodnotil jiskřící vztah motorkářského otce a syna, kteří dokážou vyrobit něco, z čeho vám jde hlava kolem. Motorky plus fascinující reality show v jednom, to se hned tak nevidí. Seriál se pomalu stává kultovním i v Evropě a stále více diváků je zvědavých, co zase tihle dva týpci vymyslí a hlavně sestrojí.

 

Popis epizod:

SRPEN

Černá vdova
Paul Teutul starší a jeho syn Paul z Orange County Choppers sestrojí úžasnou motorku ve stylu Černé vdovy. Podaří se jim splnit téměř nemožný termín, na posledních chvíli vyřešit všechny problémy a překonat sami sebe. Výsledkem je mistrovské dílo.
Sobota 5. srpna ve 20 hod.

Černá vdova 2
Jak se blíží termín na dokončení Černé vdovy, napětí v klubu Orange County Choppers roste. Tým pracuje ze všech sil, aby motorku dokončil včas a ona mohla být představena na jednom z největších newyorských veletrhů.
Sobota 5. srpna ve 21 hod.

Závodní vůz
Jiskry odletují a nervy tečou, jak se Paul mladší snaží postavit motorku Race Car s rozpočtem 150.000 dolarů za pouhých deset dní. Podaří se lidem z Orange County Choppers stihnout termín, anebo je naopak čeká ztroskotání?
Sobota 12. srpna ve 20 hod.

Závodní vůz 2
Jiskry odletují a nervy tečou, jak se Paul mladší snaží postavit motorku Race Car s rozpočtem 150.000 dolarů za pouhých deset dní. Podaří se lidem z Orange County Choppers stihnout termín, anebo je naopak čeká ztroskotání?
Sobota 12. srpna ve 21 hod.

Ohnivá motorka
Chlapci z klubu Orange County Choppers si užívají prázdnin na floridské aligátoří farmě. Záhy se však musejí vrátit do studené reality newyorské zimy, kde Paul pojme nápad postavit speciální motorku na počest největších hrdinů New York City.
Sobota 19. srpna ve 20 hod.

Motocyklový týden v Daytoně
Když sny o postavení motorky pro hasiče skončí v oblacích kouře, vydávají se chlapci z O.C.C. na cestu a jako uragán vlétnou na Daytona Beach. Čeká je deset dní plných šíleností a též motocyklový Bike Week, největší událost svého druhu na světě.
Sobota 19. srpna ve 21 hod.

Ohnivá motorka 2
Napětí je vysoké a harmonogram najpatý: Paul mladší se snaží dokončit svou motorku pro hasiče. Otec se synem spojí své síly, aby postavily motorku, jež bude poctou newyorským hasičům.
Sobota 26. srpna ve 20 hod.

Chopper ze staré školy
 Paul starší vezme pod svá křídla Codyho a učí ho, jak se staví motorka po staru. Rodina stráví nějaký čas starým způsobem života.
Sobota 26. srpna ve 21 hod.

 

ZÁŘÍ

Chopper ze staré školy 2
 Zatímco Paul starší a Cody dokončují svou motorku stavěnou postaru, Paul mladší si vysní zcela revoluční návrh. Projekt vychází z přísně tajné helikoptéry Comanche.
Sobota 2. září ve 20 hod.

Comanche 2
 Je to bitva vůle a čas na projektu Comanche utíká hrozně rychle. Tým Orange Country Chopper vyráží na výlet do New Orleansu.
Sobota 2. září ve 21 hod.

Comanche 3
 Paul mladší a Vinnie usilovně pracují na projektu Comanche, aby mohli novou motorku představit na motocyklovém týdnu v Myrtle Beach. Událost, která je postihne na poslecní chvíli, však způsobí, že celý projekt nemá daleko ke ztroskotání.
Sobota 9. září ve 20 hod.

Mikova motorka
Mikey dostane příležitost, a tak se chopí nářadí a začne pracovat na své vlastní motorce. Brzy se ovšem střetne s Pauliem, který má své vlastní představy o motorce.
Sobota 9. září ve 21 hod.

Mikova motorka 2
Nehody, stres a rivalita mezi sourozenci ohrožují projekt konstrukce motorky. Další problémy pro Mikeyho představuje složení zkoušek a získání řidičského průkazu.
Sobota 16. září ve 20 hod.

Motorka sestavená z nářadí 
 Tým OCC pracuje jako o život, když v tom si Paul starší vyrobí speciální motorku z náhradních dílů. Neschody a zpoždění termínů zvyšují napětí mezi oběma skupinami.
Sobota 23. září ve 20 hod.

Motorka sestavená z nářadí 2
 Bitevní linie jsou vytyčené a hádky se množí a otec se synem spějí ke zlomovému okamžiku. Napětí dosáhne zvláštní intenzity, když Paul starší utáhne šrouby a OCCC nestíhají termín pro svůj poslední výtvor.
Sobota 23. září ve 21 hod.
 
Motorka pro New York Jets
 OCC se pouštějí do velice ambiciózního projektu, jímž je konstrukce motorky pro jejich místní hrdiny, klub New York Jets. Mezi otcem a synem však roste napětí a hádky, jak se tým snaží stihnout motorku postavit v termínu.
Sobota 30. září ve 20 hod.

Váleční zajatci/Nezvěstní
 Paul starší začne pracovat na motorce, kterou chce oslavit zapomenuté hrdiny Ameriky. Mezitím se však opozdí projekt, na němž dělají OCC,  což má za následek další eskalaci napětí.
Sobota 30. září ve 21 hod.

 
ŘÍJEN

Váleční zajatci/Nezvěstní 2
 Naděje jsou vysoké a atmosféra napjatá, zatímco OCC tvrdě bojují, aby včas dokončili  motorku, jež vzdá hold válečným zajatcům. Ale projekt se změní a na poslední chvíli se objeví problém, který plány na vlasteneckou poctu zničí.

Váleční zajatci/Nezvěstní 3
 Termín dokončení motorky P.O.W./M.I.A, kterou navrhl Paul starší, se blíží a emoce jsou vypjaté. Tým spojí všechny své síly, aby vlasteneckou poctu dokončil včas. Na poslední chvíli se však objeví problémy, takže osud projektů zůstává nejistý.

Miller Electric
Chlapci navštíví továrnu Miller Electric, kde se vyrábějí svářečské nástroje, aby se zde inspirovali pro novou motorku. Vinnie se chopí Paulových nápadů: svářečská maska na nádrži a spleť výfukových trubek – Paul starší nadává na nepořádek, který panuje v dílně. Vinnieho žena očekává dítě, a tak Paul mladší zůstane s otcem v dílně sám.

Miller Electric 2 
 Paul mladší a kluci vyrazí hrát proti klukům z oceláren OCCC basket a zápas lze popsat jen jako komedii plnou omylu. V dílně se však tvrdě pracuje: Paul starší nadává Vinniemu, že nechal v dílně nepořádek a pošle ho domů. Nicméně jakmile se podívá na motorku Miller Bike, vše je odpuštěno.

Leno Bike  
 Teutulové se vydávají do Hollywoodu. Moderátor Tonigh Show Jay Leno si objednává motorku, jež by byla moderní verzí legendárního stroje Brough Superior z roku 1939. Nadšení však záhy opadne, když si Paul mladší uvědomí, že kostra motocyklu je příliš malá, takže se tam nevejde nádrž. A když motor a kola dorazí pozdě, objeví se další potíže, které projekt výrazně ohrožují.

Leno Bike 2
 "Světlo! Kamera! Klapka!". Paul mladší a jeho tým připravují motorku pro vystoupení v pořadu Tonight Show. Jenže když se jednotlivé části vrátí z lakovny, chlapci zjistí, že k sobě díly prostě nepasují. Paul mladší a Vinnie musejí dřít dlouho do noci, aby motocykl dali dohromady.

Vánoční speciál
Paul Teutul starší a jeho syn Paul z klubu Orange County Choppers sestrojí úžasný motocykl na vánoční téma – Santovy sáně. Paul starší si nenechá zkazit náladu reptajícími členy týmu a tvrdě pracuje na dokončení svého mistrovského díla.Naopak, požádá je o pomoc, neboť na motorce chce vozit jako Santa dárky nemocným dětem do nemocnice!

 

KONEC

O společnosti Discovery Communications Inc.
Discovery Communications je globální mediální společnost s předním postavením na trhu. Z původní televizní stanice Discovery, která začala poprvé vysílat ve Spojených státech roku 1985, rozšířila svoje aktivity až na současných 170 zemí světa a celkem 1,4 miliardy předplatitelů.
Discovery Networks International nabízí 17 televizních stanic, které sleduje 687 milionů předplatitelů. V regionu Evropy, Afriky a Blízkého východu nabízí 12 televizních stanic Discovery 183,5 mil. předplatitelům ve 104 zemích program ve 22 různých jazycích.
Discovery Communications vlastní čtyři akcionáři: společnosti Discovery Holding Company (NASDAQ: DISCA, DISCB), Cox Communications, Inc., Advance/Newhouse Communications a John S. Hendricks, který je zakladatelem společnosti a zároveň předsedou správní rady.

 

 

Mmd
Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
Blanka Svobodová

PR


 
 
Fotogalerie:   OMV Rallye Veszprém, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose