www.car.cz
 

Víkendový Race Car Challenge 2006 na okruhu v Mostě !!
     8.8.2006 13:11 - tisková zpráva


Diváky láká naplněný startovní rošt

 

Doslovnou výzvou pro piloty závodních vozů hned několika kategorií bude víkendový podnik na Autodromu Most, který se jede 11. – 13. srpna pod názvem Race Car Challenge 2006. Mezi jeho hlavní lákadla patří letošní předposlední bitva Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu, obě divize republikového okruhového šampionátu a v Mostě dobře známá série formulových i cestovních historických vozů HAIGO.

 

Víkend bude jakousi generální zkouškou na nadcházející vrcholný podnik sezóny, kterým bude Matador Czech Truck Prix o posledním srpnovém víkendu. Divize 4 cestovních vozů bude skutečně bohatě obsazená, protože v ní startují také účastníci polského mistrovství a sprinty jsou započítávány do bodového hodnocení zónového šampionátu střední Evropy. Například ve třídě nad 1600 ccm je v současnosti ve startovní listině 56 jmen! Velkou podívanou každopádně bude i sobotní vytrvalostní závod na tři hodiny, kam je také přihlášeno přes padesát vozů. Slušně obsazená je i formulová Divize 3 a velkou podívanou slibují také němečtí historici.

 

Čtvrtý letošní podnik poháru octavií je samostatnou kapitolou. I zde bude startovní rošt obsazen více, než dvaceti vozy a při pověstné technické i jezdecké vyrovnanosti poháru je zajištěna opravdu napínavá podívaná. Dá se přičíst i fakt, že za další dva týdny v Mostě v rámci bojů tahačů už piloty octavií čeká závěrečné setkání a body, které nebudou ukořistěny tentokrát, už nemusí přijít vůbec.

 

Lze dodat, že v sobotu i v neděli začíná závodní program v 9,00, sobotní tříhodinovka startuje ve tři odpoledne a první nedělní závod octavií bude zahájen v 10 hodin a 20 minut.

 

(7.8. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Okruhy 2005 ve zpětném zrcátku - Vláďa R

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose