www.car.cz
 

Kresta na Rally Isle of Man totálně sešrotoval Fiestu S 1600
     9.8.2006 09:45 - tisková zpráva


Roman Kresta se na Manu moc nesvezl!      

 
Roman Kresta s Petrem Grossem museli odstoupit hned v první erzetě Rally Isle of Man, když z dosud neznámých příčin havarovali ve vysoké rychlosti. Posádka vyvázla bez zranění.

Ostrov Man hostí třetí podnik britského šampionátu rallye, ve kterém se znovu představili i Kresta s Grossem, kteří nastupují s vozem Ford Fiesta S1600 týmu Stobbart. Jejich účinkování bohužel nemělo dlouhého trvání, protože hned v první erzetě, která se jela ve čtvrtek večer, havarovali. Vůz byl poničen natolik, že pokračování v soutěži bylo vyloučeno, česká posádka vyvázla bez zranění.

Roman Kresta: „V prvé řadě jsme rádi, že jsme s Petrem oba v pořádku, protože vůz se několikrát otočil přes střechu. Musíme zjistit, co se přesně stalo, protože na rovném úseku jsem ztratil po menším skoku kontrolu nad vozem, vůbec nereagoval na volant.

Bokem jsme potom chytli za zídku a šli jsme do salt. Vůz je natolik poškozený, že se ale bude těžko hledat prvotní příčina problémů.“

www.romankresta.com

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Pelhřimov 2006 - memoriál Tomáše Vojtěcha od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose