www.car.cz
 

S OMV na Rallye Deutschland vyhráli jen nejrychlejší
     9.8.2006 17:18 - tisková zpráva


Soutěž „Podruhé na Rallye Deutschland s OMV“ již zná své vítěze

Velký zájem fanoušků o cestu s OMV na Rallye Deutschland a správnost jejich odpovědí způsobily, že všech padesát míst ve fandícím autobuse je již plně obsazeno. Soutěž je tímto ukončena. Převážná většina příchozích e-mailů obsahovala správnou odpověď, tedy za „b“ – Štěpán Vojtěch se v tomto roce představí po loňské premiéře na německé rallye podruhé. Nejrychlejším správně odpovídajícím soutěžícím byl odeslán e-mail s bližšími podrobnostmi o výhře.

Pro ty z Vás, kteří neuspěli, připravil OMV Rally Team společně se společností OMV další lahůdku. Na nových webových stránkách teamu můžete v sekci Fanzóna soutěžit o další zajímavé ceny. Stačí se zaregistrovat a sledovat fanouškovské stránky. První soutěž pro registrované fanoušky startuje již nyní.

Děkujeme všem za účast v soutěži a pevně věříme, že nám zachováte přízeň a budete v Německu Štěpánovi s Michalem držet palce.

PR

 

http://www.tsvteam.cz/


 
 
Fotogalerie:   Pelhřimov 2006, havárie Pantálka, foto P. Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose