www.car.cz
 

ŠOC: Erik Janiš chce v Mostě opět zabojovat v Škoda Octavia Cupu
     11.8.2006 09:42 - tisková zpráva


Erik Janiš z týmu ACA Autocentrála je po třech z pěti podniků Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu na druhém místě průběžného pořadí a o nadcházejícím víkendu v Mostě chce udělat důležité kroky k posunu do čela.

Mladší Janiš letos debutuje v ČP-ŠOC a úřadující evropský šampion motokár zvládl přestup na výbornou. Tři závodní víkendy znamenají šest závodů a Erik si v nich stihl připsat dvě vítězství a dvě třetí místa, což ho řadí na druhou příčku.

 

Erik Janiš: „Po posledním závodu byla docela dlouhá přestávka, o to více se těším na návrat do závodního vozu. Pořadí je hodně vyrovnané a budu se snažit o co nejlepší výsledek, abych měl před posledním podnikem Česká pojišťovna Škoda Octavia Cupu co nejlepší výchozí pozici.

 

Ve všech předchozích závodech jsme byli rychlí, takže není důvod nevěřit, proč bychom neměli být opět na špici. V Mostě jsem dojel naposledy třetí a první, o víkendu bych to chtěl minimálně zopakovat.“

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko s Porsche na Norisringu 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose