www.car.cz
 

O víkendu - nejen Grand Prix v Brně !
     18.8.2006 06:37 - Pavel Jelínek


O nadcházejím víkendu se koná nejen vrchol sezóny Masarykova okruhu. Tedy Grand Prix České republiky - MS silničních motocyklů, kde se začíná vždy již kolem deváté hodiny ráno ( pátek a sobota), v neděli dokonce ještě o čtvrt hodinky dříve.

Naopak do terénu můžete zamířit na další koání PAP OIL CUPu do Kramolína u Nepomuku na MMČR v motokrosu. Koná se v neděli a to hlavní můžete vidět odpoledne.

Na dohled  Brna pojedou i  amatérští jezdci do vrchu, jak již jsme informovali i podrobněji. Slavkovské serpentiny - závod automobilů do vrchu KW Berg Cup je na programu v soboti i  v neděli a začíná se po oba dny od 8.30 hod. Připomeňme, že startovní listina  zde bude hodně nabitá a  že se pojede také v místech nedávné velké bankovní loupeže.... 

atd.

A ještě pozor. Hlavně v Brně lze  vzhledem k očekávanému  diváckému rekordu čekat na  příjezdu obrovský   blázinec. Zejména v místě dlouhodobé uzávěrky u druhého sjezdu u OC Carrfoure - nyní Tesco bývá situace   katastrofická  denně, natož pak   při  takovéto  dopravní zátěži. Tímto místem  ovšem budou projíždět pouze diváci, přijíždějící  od Vyškova, ale také třeba  ze Slovenska  atd. Většiny návštěvníků,  přijíždějících z Čech, se tedy nebude týkat.

Nicméně, kdo chce přijet na začátek programu, měl by mít značnou   časovou rezervu!!

Ještě horší situace bude  pravděpodobně na stejném místě   na  odjezdu. Tak pozor, pozor. A policie jistě bude všudypřítomna  i se svými radary  atd.

 

 


 
 
Fotogalerie:   Letní Most z archivu týmů objektivem P. Frýby

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose