www.car.cz
 

BMW 1 bude o víkendu Czech Truck Prix CHYBĚT !! Problémy promotéra ....
     22.8.2006 10:03 - Pavel Jelínek


Už pár týdnů se proslýchá  cosi o problémech okolo našeho nejnovějšího cupového  okruhového šampionátu - BMW 1 Challenge. V létě byl  podstatně změněn kalendář startů a nyní dochází k další změně. Ještě zcela nedávno  avizovaný start šampionátu v rámci EP trucků v Mostě byl ZRUŠEN. O víkendu tedy BMW 1 neuvidíme.

Oficiální vysvětlení zní takto:

Zdůvodnění  neúčasti při závodech o víkendu Czech Truck Prix v Mostu (26.-27.8.2006):

Naší neúčast způsobil p. Matzke - fa. MALISPED, který nám zadržuje neoprávněně kola včetně pneumatik a další materiál nutný k provozování seriálu BMW1Challenge 2006.  

Vzhledem k tomu, že p. Matzke přes naše urgence odmítá vydat tento materiál, není v naší moci vzhledem ke krátkému termínu zmíněný pohárový závod BMW1 Challenge uskutečnit.

Tímto se všem omlouváme - pořadatelům, divákům a jezdcům.   Chtěli by jsme všechny příznivce našeho poháru ubezpečit, že v Brně při závodech WTCC nás určitě uvidí, protože potřebný materiál bude dovezen ze zahraničí.  

Realizační tým BMW1Challenge 

 

http://www.bmw1challenge.com/


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose