www.car.cz
 

Matějovský v Brně s BMW v nových barvách
     1.9.2006 11:49 - tisková zpráva


Michal Matějovský ukončil minulý týden svoji vůbec nejlepší sezónu s vozem octavia. Od počátku letošního ročníku Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu byl vedoucím jezdcem tohoto poháru a o celkové vítězství jej připravila jen nehorázná smůla v posledních dvou závodech v Mostě.

"Až do poloviny srpna byl Michal vedoucím jezdcem poháru. Pak však přišly poslední dva závodní víkendy v Mostě, kde v prvním závodě předčasně odstartoval a v druhém jej finský pilot Passonen poslal mimo trať. Když se k tomu všemu přidal ještě prasklý kloub řazení, který jej vyřadil z předposledního závodu, byl útok na vítězství v poháru už jen teoretickou možností," shrnuje sezónu v Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu generální manažer týmu a Michalův otec Stanislav Matějovský.

"Přesto celkové čtvrté místo v prestižním poháru je Michalovo zatím nejlepší umístění. On sám letos dokázal, že patří mezi absolutní špičku našich okruhových jezdců. Teď jej čeká ještě řada závodů v rámci Mezinárodního mistrovství České republiky, v Divinol Tourenwagen Cupu a v nejbližší době také v BMW 1 CHALLENGE.

Do všech těchto závodů nastupujeme už v nových barvách našeho největšího partnera Telefónica O2 a věříme, že nová modrá barva bude pro nás stejně tak úspěšná, jako předchozí žlutá." dodal před blížícími se závody ještě Stanislav Matějovský.

Závody BMW 1 CHALLENGE, ve kterých se představí Michal Matějovský s vozem BMW již v nových barvách a se startovním číslem 9, se pojedou již o nadcházejícím víkendu na brněnském Masarykově okruhu jako vložený závod Mistrovství světa cestovních vozů - FIA WTCC!

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Auto i moto sezóna 2005 objektivem Libora Zhoře

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose