www.car.cz
 

Jan Jelínek si Barumky vůbec neužil. Porouchané turbo a mračna kouře ..
     2.9.2006 08:08 - tisková zpráva


Rekordně krátký závod má za sebou Jan Jelínek. Na domácí Barum rally Zlín absolvoval pouze několik úvodních kilometrů. Už na RZ2 musel odstoupit kvůli porouchanému turbu. 

Pro zlínského pilota je barumka domácím závodem a i vzhledem ke špičkovému nářadí, které letos sedlá, se s ním muselo počítat. „Přiznám se, že jsem od začátku cítil velký tlak, že bych tu měl zajet hodně dobrý výsledek. Zřejmě mě tentokrát domácí prostředí více svazovalo než motivovalo a dokonce jsem udělal na úvod i několik jezdeckých chybiček,“ přiznává jezdec.

Po úvodní noční rychlostní zkoušce to stačilo jen na dvaadvacátou příčku. 


 Na těžký druhý den si posádka pražského POSPA Rallye Teamu Jelínek–Konečný naplánovala útok na vyšší příčky. Bohužel jim nebylo dopřáno zapsat si byť jen jeden další měřený čas. Turbo jejich nové EVO IX vypovědělo službu a zahalilo divácké místo ve Slušovicích hustým oblakem dýmu.

„Je to strašná smůla, bylo to zrovna v místě, kde jsem měl spoustu fanoušků a sponzorů. Při naší páté účasti na barumce nám holt nebylo přáno,“ smutně přemítá Jelínek. Teď je před ním vystoupení na půdě rallysprintů ve Vyškově.
     
             tisková zpráva
  -Vicky- Media Productions 

PR


 
 
Fotogalerie:   Barum Rally 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose