www.car.cz
 

Achse na Barumce hned dvakrát vyřadila únava materiálu
     4.9.2006 10:29 - tisková zpráva


Hodně smolnou Barum rally Zlín zažila posádka Achs–Langer. Jejich bíločervená fabia upravená ve třídě A5 tentokrát chyběla na cílové rampě, a sušické dvojici se tak mírně vzdálila nedávno ještě velmi reálná vidina titulu.

 

Už před soutěží bylo jasné, že i barumka bude těžkou prověrkou posádek a techniky. „Rychlostní zkoušky byly hodně podobné loňským , kdy jsme tu byli poprvé. Těžké a rozbité. Počítali jsme taky, že do pořadí hodně zasáhne počasí,“ shrnul předstartovní úvahy Filip Langer. Posádka vstoupila do rallye přesně podle svých představ nejrychlejším časem v rámci své třídy. RZ2 sice znamenala sestup na druhou příčku, sekundové rozdíly však slibovaly zajímavé boje.

 

Technika byla jiného názoru a Achs s Langerem se museli už na třetím měřeném testu se soutěží předčasně rozloučit. Na vině byla prasklá poloosa. Protože odstoupení postihlo i jejich největšího konkurenta Petra Bryndu, padlo rozhodnutí nastoupit do závodu i druhý den a pokusit se získat nějaké body do šampionátu. Smůla je ale dostihla i v neděli.

 

Nejdřív nám dvakrát vypadlo táhlo plynu, na druhé nedělní vložce nám praskla zase další poloosa, takže jsme skončili kvůli stejné závadě už podruhé v jednom víkendu a žádné body jsme nepřivezli. Bohužel už zaostáváme v tabulce o patnáct bodů, a do boje se navíc přihlásil i Mr. Cimbu, nicméně titul se bude přidělovat až v Příbrami a my se o něj chceme ještě poprat,“ ohlásil Robert Achs.

      

             tisková zpráva

  -Vicky- Media Productions


 
 
Fotogalerie:   Laudon 2006 MR ZAV -sobotní závod od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose