www.car.cz
 

Barumka 2006 na DVD, včetně několika karambolů - a HOLEK !!
     4.9.2006 12:24 - Pavel Jelínek


DVD  z nedávné Barum rallye Zlín se záběry téměř desítky autorů vzniká v těchto dnech a bude již brzy k dispozici i pro zájemce z řad závodníků, či  fandů.

DVD vzniká ve spolupráci s Pavlem Jelínkem a jeho televizním magazínem MotorTip.

Můžete na něm vidět kompletní reportáž z Barum rally 2006 s kompletním výsledkovým sevisem, rozhovory s předními českými jezdci, nejlepší průjezdy z první a druhé etapy. A také mimochodem nehodu Michala Solowova a kotrmelec Libora Šaška na stejném  úseku. Další dramatické chvilky budou k vidění  při nehodě Vladimíra Barvíka, který na Barumce totálně zničil svoji EVO  devítku. A nejen to !!

Chybět nebudou ani onboardy Vladimíra Barvíka, fotogalerie a jako bonusy i třeba  některé akční záběry a havárie z minulých ročníků Barum rally.

DVD si můžete objednat na : nedbis@seznam.cz nebo p.jelinek@tvb1.cz. Cena bude  symbolická a jen na pokrytí nákladů na výrobu.... 

Michal Nedbal - Nedbis

 

PS: ukázky z videa najdete v několikaminutové ukázce zde


 
 
Fotogalerie:   Barumka 2006- dvě havárie polské posádky Majek Ziarko

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose