www.car.cz
 

Vyškov 06 : více než stovka převzatých posádek. Pojede i Slovák Béreš !!
     8.9.2006 13:34 - Pavel Jelínek


O nadcházejícím víkendu  motory soutěžních vozů zavrčí ve Vyškově a okolí při příležitosti tradiční a populární Böttcher rally. Novinkou je, že se  pojede i jako závod slovenského mistrovství, jak již jsme informovali.

 

Největší novinky a aktuality nám sdělil  včera večer za vyškovské pořadatele Jirka Dokulil: "Ve Vyškově se již prezentovalo přes 70 posádek qa jejich počet se již blíží osmdesátce. Ze špičky už nechybí nikdo kromě Barvíka, Zedníka, Prokopa a T. Arazima - ti by ale všichni měli přijet. Oficiálně se odhlásil jen Viktor Szabó. 

 

Do slovenského mistrovství je zatím přihlášeno šest posádek a sedmá je údajně na cestě. Dostanou čísla od 101, ve startovním pořadí by ale měly být dány mezi naše soudobáky. "

 

101 Jozef Béreš jun., Suzuki Ignis S1600

102 Grzegorz Grzyb, Mitsubishi Lancer EVO IX

103 Peter Gavlák, Mitsubishi Lancer EVO IX

104 Igor Vlasatý, Seat Ibiza Kit Car

105 Ivan Kapušanský, Škoda Fabia N1

106 L´udovít Pollák, Škoda Fabia N1

 

 Podle ještě novějších informací z dnešního rána již   jsou na místě všichni přihlášení. Chybí  jen zmiňovaný Szabó. Přijelo 102 posádek, takže se bude  na co  dívat!!

 

Škoda jen velkého nepochopení ze strany současných potentátů armády, kde je domluva  daleko horší, než za totality !! Pořadatelé tak nemohou využívat tradiční a krásné  úseky ve vojenském prostoru u Vyškova....

 

Ale trať  je  pěkná a snad klapne i počasí .. Startovní pole bude nepochyběn hodně pestré, i když budou chybět vozy WRC.

 

 

Na soutěžící i diváky čeká trať s celkem osmi rychlostními zkouškami o délce přes 80 km. Trať soutěže letos proti loňsku  nedoznala žádných zásadních změn

 

A  ještě  připomínáme oficiální stránky soutěže: : www.rallyvyskov.cz

 

 


 
 
Fotogalerie:   Karambol Michal Javůrek - Most2006, foto Luboš Novosád

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose