www.car.cz
 

Moto GP Malaysian 2006: Smrž 15tý., Abrahám si vyrazil dech ...
     9.9.2006 19:06 - tisková zpráva


Marlboro Malaysian Motorcycle G.P.
9. září – 2. kvalifikace

Karel Abraham
28. místo ( čas : 2´17.357 )

 
„Bohužel již po prvním kole byl volný trénink 125 přerušen. Trať zůstala špinavá a skvrna na ní způsobila pád hned několika jezdců najednou. Trvalo hodinu než ji znovu vyčistili a tak byl trénink pozastaven. Poté jezdci znovu  vyjeli na trať. Svůj čas jsem si zlepšil o dvě vteřiny a vytvořil tak osobní rekord.

Po pár kolech mechanici vyměnili gumy za tvrdší směs. Snažil jsem se ještě více zlepšit svůj čas, přidal jsem moc plynu a dostal high sider. Nic se mi nestalo, jen jsem si vyrazil dech a natáhl svaly.
Motorka dnes jela velmi dobře, jediné s čím sále bojujeme je nízká top speed.
"

Kuba Smrž
15. místo ( čas : 2´11.749 )

„Pro dnešní volný trénink jsme zvolili jiné nastavení motorky než včera. To původní nebylo dobré a proto jsem v první kvalifikaci upadl. Celý trénink jsem jezdil konstantní časy, aniž bych se vyvážel za jiným jezdcem. Jízdu jsem dokončil bez pádu a rizika. Nastavení motorky bylo celkově lepší než včera a nebyly vážné problémy.

Kvůli silnému a stále trvajícímu dešti došlo k přerušení odpolední kvalifikace, jak pro 250, tak i pro MOTO GP. Mrzí mě, že jsem nemohl vyzkoušet nové nastavení, které použijeme  pro zítřejší závod. Chtěl jsem také vylepšit svoji startovní pozici, ale počasí nám nepřálo."

PR


 
 
Fotogalerie:   FIA WTCC Brno 2006, 2 sada, foto M.Repka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose