www.car.cz
 

Michal Matějovský s novým logem na stupních vítězů
     11.9.2006 08:44 - tisková zpráva


Vydařený vstup do závodů s novým logem O2 Prima Teamu měl Michal Matějovský, který o uplynulém víkendu vybojoval vítězství v hned v prvním nedělním závodě BMW 1 Challenge. O body v této soutěži usilovalo na brněnském Masarykově okruhu celkem 14 jezdců.

Matějovský spolu s realizačním týmem v sobotu hodně experimentovali s nastavením vozu a vyplatilo se to. V prvním měřeném tréninku byl Michal na třetím a ve druhém měřeném tréninku dokonce již na prvním místě, což automaticky znamenalo pole position pro druhý nedělní závod.

I když se obloha neustále mračila, všechny tréninkové jízdy i vlastní závody se jely na suché trati. "V prvním závodě se mi podařilo dobře odstartovat a brzo jsem se dostal přes Honzíka a Firlu na první místo, které jsem pak celkem bez problémů kontroloval až dokonce patnáctikolového závodu", řekl v cíli prvního závodu spokojený Michal Matějovský.

Druhý závod opět probíhal pod taktovkou Michala Matějovského. Ten se po startu dostal na chvíli mimo špici závodu po kolizi s Firlou. Po několika kolech se ale opět protlačil dopředu a když předjel Kusého, vrátil se do vedení. Kolo od kola pak zvyšoval svůj náskok. Komisaři však jeho souboj s Firlou vyhodnotili jako nebezpečný a signalizovali trest, průjezd boxovou uličkou.

Michal ve snaze získat co největší náskok před druhým Kusým nestihl včas zajet do boxové uličky a závod tak pro něho předčasně skončil.

Kompletní výsledky v pořadí již 7. a 8. závodu soutěže BMW 1 Challenege jsou uvedeny na stránkách www.bmw1challenge.com, další závodní víkend je plánován opět do Brna v rámci A1 GP na dny 6.-8. 10. 2006.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose