www.car.cz
 

OMV Rallye Waldviertel a Horácká rallye společně a se slevou startovného
     12.9.2006 19:24 - tisková zpráva


Dnešní tisková informace je určena především jednotlivým posádkám, určitě však bude zajímavou informací pro celou motoristickou veřejnost. V jedné z minulých tiskových zpráv jsme přinesli informaci, že pořadatelé Horácké rally navázali spolupráci s  kolegy z Dolního Rakouska, pořádající Int. OMV Waldviertel Rally. Výsledkem je smlouva, která je těsně před podpisem a je určitě atraktivní pro posádky chtějící  startovat na obou soutěžích.

Smlouva umožňuje českým a rakouským posádkám čerpat celkovou slevu 100 € na startovném v případě, že budou startovat na obou rally, tj na Horácké rally 50 € a na Int. OMV Rallye Waldviertel také 50 €. Nikoliv pokud se zúčastní pouze jedné. Technicky to pak bude provedeno tak, že posádky při Horácké Rally zaplatí plné startovné a při prezentaci či přejímkách uvedou zájem startovat na  Int. OMV Rallye Waldviertel, což pořadatelé zanesou do zápisu, který po soutěži předají rakouským organizátorům. Jednotlivé posádky  s přihláškou na Int.

OMV Rallye Waldviertel zaplatí plné startovné uvedené ve zvláštním stanovení a při fyzické presentaci posádek na rally Int. OMV Rallye Waldviertel pořadatel každé posádce startující na obou soutě­žích přizná slevu 100 €, kterou si oba subjekty na základě oficiálních startovních listin přeúčtují. Zpětně to tedy znamená, že při účasti na obou soutěžích, bude startovné při Horácké rally zhruba o patnáctset korun levnější, ovšem proplacené formou slevy až při startu na Int. OMV Rallye Waldviertel.

Stejný princip nabídky je i ze strany rakouských kolegů. A samozřejmě jak bylo uvedeno, tato nabídka platí pro veškeré české a rakouské posádky. Cílem této smlouvy je snaha obou pořadatelů zajistit co nejkvalitnější startovní pole na každé z uvedených soutěží a účast posádek tak zhodnotit finančně jistě zajímavou nabídkou.  

Miloš Morávek
tiskové středisko HR


PR


 
 
Fotogalerie:   Bötcher rally Vyškov 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose