www.car.cz
 

Modrobílý e-shop Aral
     20.9.2006 07:35 - tisková zpráva


Modrobíle elegantní, přehledný a poskytující komplexní informace – tak lze charakterizovat nový e‑shop neboli internetový obchod s oleji a mazivy společnosti Aral.

 

Praha, 20. září 2006 - E-shop je určen pro maloobchodní prodej, tedy pro širokou veřejnost, a jeho hlavní výhodou je snadná dostupnost kdykoliv a dnes již také téměř odkudkoliv. Tento moderní způsob prodeje, sledující nejnovější obchodní trendy, umožňuje prohlédnout si v klidu nabízený sortiment a získat dokonalý přehled o vlastnostech nabízených produktů. Orientaci zákazníka usnadňuje rychlé vyhledávání podle nejrůznějších kritérií i grafické zpracování. „Dříve jste museli mít litr oleje na dolití v kufru auta, nyní si zásoby rychle doplníte prostřednictvím našeho e-shopu, aniž byste museli odejít od domácího počítače,“ vysvětluje Boris Janda, obchodní ředitel společnosti Aral Lubricants CR, s.r.o. která Aral v Česku reprezentuje.

 

Ke každému produktu zájemce najde v e-shopu krátký popis, schválené normy, produktový a bezpečnostní list, přehled dostupných balení a snímek produktu. Mnoha odkazy je e‑shop provázán s firemními webovými stránkami, kde se návštěvníci seznámí s podrobnými informacemi z těchto oblastí: produkty, lidé, akce, PR a média, novinky, archiv informací, firemní časopis Aral Klub.

 

Postup při objednávání zboží staví na intuitivním, uživatelsky přívětivém procházení jednotlivými kroky. Pravidelným zákazníkům internetového obchodu Aral se doporučuje registrace, která však není povinná. Návštěvnost e-shopu v budoucnu podpoří řada prodejních akcí.

 

 

 

x x x

Aral Lubricants CR, s.r.o. je právním nástupcem Divize olejů a maziv akciové společnosti Aral ČR, a.s. a má stejný předmět podnikání - obchod s  oleji a mazivy pro osobní a  nákladní vozidla a průmysl. I přes prodej sítě čerpacích stanic Aral tedy  zákazníci mohou dál plně využívat všech předností maziv společnosti Aral i kvalitní sítě jejích obchodních partnerů.

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   24 hourse de France 4x4, foto Jan Percl

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose