www.car.cz
 

Okruhové MMČR: Antonín Charouz může obhájit 28. titul Mistra České republiky !
     22.9.2006 19:31 - tisková zpráva


Již tento víkend odstartuje na brněnském Masarykově okruhu populární Podzimní cena Brna 2006. Do konce okruhové sezóny zbývají právě jen dva závody na podzimní ceně Brna a část šestihodinového závodu Epilog, konkrétně jeho první tři hodiny.


Vozy nejsilnější kategorie Divize 4 se divákům představí v sobotu v tří hodinovém závodě od 14:05, a v neděli od 15:00 hod ve sprintu na 13 kol. Do sobotního vytrvalostního závodu i do nedělního sprintu nastoupí Antonín Charouz s vozem Mercedes Benz AMG CLK DTM.Ve vytrvalostním závodě nastoupí Antonín Charouz společně s Václavem Nimčem a Jarkem Janišem. Čerstvý vítěz mistrovství FIA v zóně. Václav Nimč startuje i v krátkém závodě ve stejném voze jako Antonín Charouz.

V současnosti vedoucí jezdec absolutního pořadí, a Divize 4, Antonín Charouz nastupuje do závodu s náskokem 6 bodů na druhého v pořadí, kterým je Milan Bezák s Porsche 911 GT3. Velmi tvrdý boj bude jistě i v klasifikaci poháru týmů, kde zatím tým AMG M3000 Mercedes ztrácí 3 body na vedoucí tým.


Pokud letos Antonínu Charouzovi dovolila technika, nepoznal na okruhu porážku. Bude tomu tak i v Brně? Souboj o titul mistra republiky tedy vyvrcholí již tento víkend při Podzimní ceně Brna, kam je pro diváky vstup zdarma. 

Jak těžké bude udržet vedoucí pozici v šampionátu?
Antonín Charouz: „Pokud nám vydrží technika, neměl by to být problém.“

Jak se Vám líbí a vyhovuje Masarykův okruh v Brně?
Antonín Charouz: „Masarykův okruh mám velmi rád a perfektně jej znám.“

Podařilo se týmu analyzovat a odstranit příčiny technického problému ze závodu v Mostě?
Antonín Charouz:„Ano, jednalo se o banální závadu. Povolila se matka spojující převodovku.“ 
 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Ohlédnutí za WTCC v Brně 2006 od Jirky Navrkala I.

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose