www.car.cz
 

Jirka Forman na stupních vítězů v italské Parmě
     22.9.2006 23:25 - tisková zpráva


Jiří Forman zaznamenal o uplynulém víkendu mimořádný úspěch na skvěle obsazených mezinárodních závodech v italské Parmě. Více než stovka jezdců tu sváděla boje v posledním letošním závodě seriálu EasyKart (Campionato EasyKart Centro-Nord 2006).

Jirkovi a jeho týmu se dařilo dobře nastavit stroj už při sobotních trénincích. V nedělních měřených jízdách pak obsadil jednou páté a jednou dokonce první místo, což jej vyneslo do první řady startovního roštu nedělního finále, kterého se po vyřazovacích jízdách zúčastnilo celkem 48 jezdců! Soustředěnou a taktickou jízdou udržel Forman přední pozice a v cíli z toho bylo nakonec vynikající třetí místo.

"Se závody v Parmě jsem velmi spokojen. Hodně zaleží na nastavení motokáry a jízdách v měřených trénincích. Tentokrát se nám oboje podařilo. Finálová jízda byla vyčerpávající, jelo se za deště na 18 kol.

Mám velkou radost z umístění na stupních vítězů a také mne velmi potěšilo, že jsem obdržel pozvánku na Velké mezinárodní finále Campinato EasyKart (Jesolo Italian and International Grand Finals)", řekl po návratu do České republiky úspěšný jezdec O2 Prima Teamu Jiří Forman, který se tak na italské okruhy již za necelý měsíc opět vrátí.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Zolder 2006 -2x zlato pro českou Buggyru

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose